Côtes des Roses rosé oogstjaar 2023

EEN LIEFDESVERKLARING AAN HET ZOMERSEIZOEN

Ontwikkeld in Frankrijk onder de zuidelijke zon, is Côte des Roses een ware weerspiegeling van de lokale creatieve en mediterrane levensstijl. Met zijn fruitige en complexe smaken is deze verfijnde rosé een liefdesverklaring aan de zomer, op zonnige dagen en zachte avonden. Deze exclusieve fles in de vorm van een roos zorgt voor Franse elegantie op een vrolijk gedekte tafel. Een perfect cadeau-idee dat past bij verschillende gelegenheden, van brunch tot aperitief voor fijnproevers en levensgenieters.

COTE DES ROSES – ROSÉ 2023 – AOP Languedoc

Een waar bloemenboeket in een fles! De zachte rosé met subtiele blauw tinten kenmerkt zich aan de weelderige aroma’s van zwarte bessen en kruisbessen. Tonen van rozen en grapefruit zorgen voor een ultieme frisheid.

Ideale wijn-spijscombinatie: licht gekruide schaaldieren, mediterrane tapas of als aperitief. Beste servertemperatuur: gekoeld op 10°C

Het geheim: bij het persen worden alleen de meest kwalitatieve sappen gebruikt om de zuiverheid van de kleur en de aroma’s van de wijn te behouden.

Vaste verkoopprijs: €9,99 incl. btw – Verkrijgbaar bij de wijnafdeling van supermarkten – Delhaize, Colruyt, Intermarché en Carrefour.

Cote des Roses rosé in cocktails

Met de zomer in aantocht genieten we van een koel glas Côte des Roses rosé op het terras, maar Côte des Roses rosé kan ook worden gedronken in een cocktail! Wijncocktails zijn een schot in de roos omdat ze veel aroma’s en frisheid bieden, voor verfijnde cocktails met een lager alcoholpercentage.

FIZZY ALLIANCE IN EEN SHAKER MENGEN:

3cl Cote des Roses rosé – 2cl eiwit – 2cl bramen sap – Voeg limonade toe om het glas te vullen.

COTE DES ROSES MARGARITA

Bedek het bovenste randje van een Margarita glas met zout. Gebruik hiervoor een mooie ruime coupe.

IN EEN SHAKER MENGEN: 4cl Cote des Roses rosé – 2cl tequila – 1cl Cointreau of triple sec – 1cl limoensap – Ijsblokjes – Schudden en in het met zout bewerkte glas schenken.