De ultieme Beliveroo-burger

De ultieme BELiveroo-burger die je tijdens het toernooi kunt bestellen via Deliveroo

 

Proef de kleuren van onze nationale vlag in één hamburger. We hebben een jaar moeten wachten, maar binnen 3 dagen is het zover! Ons land kleurt reeds zwart-geel-rood en de bakken bier worden aangesleept. Het enige dat nog ontbreekt is een bijpassende snack om de wedstrijden te kunnen smaken. Deliveroo pakt dit jaar uit met een gelimiteerde tricolore hamburger: de BELiveroo-burger.

Deze week start het Europees kampioenschap voetbal. België behaalde afgelopen decennia reeds brons en zilver, maar zullen ze dit jaar goud binnenhalen? Om hen alvast een extra duwtje in de rug te geven, komt Deliveroo in samenwerking met The First Color Burgers met een exclusieve hamburger in het thema van onze nationale ploeg.

Dit is echter niet zomaar de zoveelste driekleur-hamburger die op de markt wordt gebracht. Deliveroo en The First Color Burgers gingen voor een 100% Belgische burger met Belgisch Angus vlees, Oud Brugge kaas, gefrituurde uitjes, tomaten, augurken, salade en een geheime Belgische burger saus.

Als kers op de taart, kregen de broodjes een natuurlijke kleuring zodat de BELiveroo-burger de enige echte Belgische tricolore hamburger allertijden is! Deliveroo hoopt hiermee dat onze spelers de Europese beker mee naar huis nemen. Alvast benieuwd wanneer ons land ten strijde trekt?

Kijk je vol spanning mee naar het Europese toernooi? Dan heb je ongetwijfeld wel een vettige hamburger verdient! Het gelimiteerde aanbod van de BELiveroo hamburger is uitsluitend verkrijgbaar bij The First Color Burgers via Deliveroo.be voor de prijs van € 9,50 en je kan er Belgische frietjes bij bestellen voor slechts € 2,00. Aanbod verkrijgbaar van 11 juni tot 11 juli 2021.