Delacre verzorgt traditie met ‘La Biscuiterie’

Dit jaar staat voor Delacre volledig in het teken van innovatie.

Op basis van zijn rijke vakmanschap als koekjesfabrikant geeft het merk de bestaande traditie een nieuwe invulling met zijn nieuwe assortiment « La Biscuiterie Delacre » : een tijdloos gamma met twee koekjesrecepten om van te smullen.

Twee authentieke, ongepolijste en verrukkelijke koekjesrecepten, die vanuit een diep respect voor traditie gecreëerd zijn met hoogwaardige ingrediënten: boter en overheerlijke Belgische chocolade van de hoogste kwaliteit.

Laat je verleiden door de “Classique” met stukjes chocolade of door de verrassende “Noir”, die verrijkt is met cacao voor een nog intensere smaak.

Met de moderne verpakking biedt Delacre een formaat dat precies past bij het leven van vandaag.

Een lekker tussendoortje op elk moment !

Cookies en Cookies Noir zijn verkrijgbaar tegen de indicatieve prijs van 2,69€ (150gr).

Het begon allemaal in de jaren 1880, in hartje Brussel. Daar creëerde Charles Delacre voor het eerst zijn verrukkelijke specialiteiten. Zijn vakmanschap, zin voor vernieuwing en passie voor kwaliteit, proef je vandaag nog steeds in iedere creatie van Delacre.

Iconische koekjes zoals Cigarettes Russes, Marquisette en Biarritz hebben het TeaTime assortiment, met zijn 16 heerlijke variëteiten, zo beroemd gemaakt.