Delhaize en bol.com schakelen een versnelling hoger in samenwerking

Eerste gezamenlijke commerciële actie – Uitbreiding van bol.com afhaalpunten in Delhaizewinkels naar gans Vlaanderen

Delhaize en bol.com kondigen een nog nauwere samenwerking aan. Niet alleen is er een uitbreiding voorzien van bol.com afhaalpunten bij Delhaizewinkels naar gans Vlaanderen. Midden augustus start er ook een eerste commerciële samenwerking tussen Delhaize en bol.com in het kader van de “Terug-naar-school”-periode.

Eerste commerciële samenwerking Delhaize – bol.com. Delhaize en bol.com maken sinds een tijdje deel uit van dezelfde Ahold Delhaize-familie. Deze band leidt nu ook tot een eerste commerciële samenwerking en dit in het kader van de “Terug-naar-school”-periode. Concreet vindt er een gezamenlijke online actie plaats van 14 augustus tot en met 31 augustus.

Bij Delhaize krijgen klanten van Delhaize.be (online boodschappen) bij besteding van minimum €75 een digitale bol.com cadeaukaart van €10. Er worden maximaal 10.000 cadeaukaarten verdeeld, dus op is op. Andersom geeft bol.com Belgische klanten die in het “Terug-naar-school”-assortiment (schoolgerief, boekentassen,…) minimaal voor €75 besteden, een digitale vouchercode die €10 korting geeft op boodschappen op Delhaize.be (dus ook online). De cadeaukaarten, zowel die van Delhaize als die van bol.com, worden na afloop van de periode begin september via mail verstuurd naar de eerste 10.000 klanten. Ook in de aanloop naar Sinterklaas en Kerstmis staat een samenwerking gepland. Bol.com introduceert dit najaar een boek vol met speelgoedtrends en inspiratie voor kinderen en ouders. Dit speelgoedboek zal vanaf oktober verspreid worden, waaronder via de winkels van Delhaize in België.

Extra service … vanaf nu in gans Vlaanderen.

Eerder dit jaar hebben Delhaize en bol.com een test gelanceerd waarbij bol.com-klanten hun bestellingen kunnen afhalen in Delhaize supermarkten en aangesloten Delhaizewinkels in de Antwerpse regio. Na een positieve evaluatie hebben Delhaize en bol.com beslist om dit concept uit te rollen over alle Delhaizewinkels in Vlaanderen.Vanaf begin september kan iedereen in Vlaanderen bestellingen van bol.com zonder extra kosten laten leveren in één van de 63 Delhaize supermarkten, bovenop de al deelnemende aangesloten winkels in de Antwerpse regio. De volledige uitbreiding naar deelnemende aangesloten Delhaizewinkels is voorzien voor later dit jaar in november. De levertijd is dezelfde als bij thuislevering. Klanten kunnen het oppikken van hun pakket combineren met winkelen of het oppikken van hun boodschappen.