Nespresso laat je proeven van de Australische zomer

Azuurblauw water, een stralende zon en heerlijk relaxte vibes … De Australische zomer is de inspiratie voor het aanbod ijskoffie van Nespresso. De koffie-experts ontwikkelden een verfrissende blend die perfect tot zijn recht komt met wat ijsblokjes. Eén enkel slokje en er waait al een Australisch zeebriesje door je haar.

Zon, zee en zin in een kopje ijskoffie!

De Long Black Over Ice is een blend van Zuid-Amerikaanse en Oost-Afrikaanse koffiesoorten die bekendstaan om hun frisse, fruitige en florale smaakpalet. De bonen zijn licht gebrand, zodat de levendige aroma’s niets aan kracht inboeten. Deze kwalitatieve koffie kan je ook heel ‘puur’ drinken, zonder suiker en met gewoon wat ijs. Zelfs in iced-vorm dringen de aroma’s diep door en proef je de heerlijke smaak van echte koffie.

Long Black Over Ice recept:

  • 4 ijsblokjes – • 120 ml spuitwater – • 1 Nespresso Long Black Over Ice capsule – • Optioneel: 10 ml kokossiroop (vb. van Monin)
  • Vul een glas met ijsblokjes en spuitwater. Werk af met de verse koffie voor een ijskoffie met een volle smaak en een verfrissende, lichtzure toets.

De Limited Edition Nespresso Long Black Over Ice ijskoffie is verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques, de Nespresso klantenservice of online www.nespresso.com . Verkoopprijs: 4,70€/etui van 10 capsules

Nestlé Nespresso SA is de absolute marktleider voor koffie in porties en een pionier die gaat voor superieure kwaliteit. Het bedrijf kiest resoluut voor duurzaamheid. Via zijn AAA Sustainable Quality™ programma werkt Nespresso samen met meer dan 100.000 boeren in 13 landen. Het doel: duurzame praktijken introduceren op de koffieplantages, met een positieve impact op mens en milieu als resultaat. Nespresso lanceerde het programma in 2003 samen met Rainforest Alliance om de opbrengst en de kwaliteit van de oogst te verbeteren. Met dit initiatief willen beide organisaties de duurzame productie van hoogwaardige koffie garanderen en de levensomstandigheden van de boeren verbeteren.

Nespresso is actief in 80 landen en telt 13.600 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Zwitserse Lausanne. In 2018 bestond het internationale retailnetwerk van de onderneming uit ruim 800 Boutiques.

www.nestle-nespresso.com