Deliveroo biedt een cateringservice aan voor uw virtuele bruiloft

Organiseer een virtuele bruiloft dankzij DELIVEROO

Ook tijdens coronatijden, houdt Deliveroo ervan om de liefde te vieren! Voor de lovebirds die hun huwelijk hebben geannuleerd of uitstellen, biedt Deliveroo één gelukskoppel een virtuele huwelijkslunch aan voor vrienden en familie.

Door de huidige gezondheidscrisis zijn heel wat echtparen gedwongen om hun langverwachte huwelijksdag te annuleren of uit te stellen naar een latere – nog onbekende – datum. Velen onder hen besluiten om hun speciale dag niet zomaar te laten voorbijgaan en organiseren een videocall met hun gasten.

Het is niet omdat jullie huwelijksfeest niet kan plaatsvinden dat jullie niets kunnen organiseren om er toch een bijzonder moment van te maken met vrienden en familie. Daarom geeft Deliveroo één koppel dat op het punt staat om een virtuele bruiloft te organiseren, een voucher ter waarde van €500,00 om een feestelijke maaltijd aan huis te laten leveren bij alle genodigden.

Wat dacht je van een huwelijkstaart, lekkere bereide gerechten door chef-koks of champagne? Om alsnog feestelijk in het huwelijksbootje te stappen, kan je deelnemen aan de wedstrijd op @deliveroo_be.

Voor het gelukkige paar, maar ook voor andere geliefden, deelt Deliveroo hieronder een selectie restaurants die je thuis een feestelijke maaltijd bezorgen:

Brussel : Bijzondere cocktails bij Vertigo in Brussel; Italiaanse gerechten van Osteria Romana (nieuw!); Een halve kreeft van Poissonnerie Dangel

Leuven: Cocktails en fingerfood van Bar Nine in Leuven; Een selectie haute dogs van Würst

Gent: Een verrassingsmenu van de Chef van Door 73 in Gent

Antwerpen: Een menu met aangepaste wijnen van Nathan in Antwerpen; Een Oosterse toets van Umami in Antwerpen; Heerlijke bites van Sticks ‘n Bowls in Antwerpen.

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Actief in België sinds 2015, is Deliveroo aanwezig in 35 steden, waaronder Antwerpen, Brussel, Brugge, Charleroi, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen en Waterloo. Momenteel zijn er 3.500 koeriers actief in het land en werken 3.000 restaurants met Deliveroo.