Deliveroo lanceert 5 must have kerstballen, en ze zijn eetbaar!

Deliveroo’s eetbare kerstversiering

Foodies kunnen deze kerstperiode hun hart ophalen met de gelimiteerde kerstversiering van Deliveroo. Vanaf midden december kan je exclusief via het platform een set van 5 eetbare kerstboomornamenten bestellen.

• Deliveroo is helemaal in kerststemming; – • De bezorgservice lanceert voor het eerst eetbare kerstboomornamenten van zanddeeg en royal icing; – • De must-have vijfdelige set bestaat uit iconische snacks; – • De eetbare kerstversiering zal exclusief verkrijgbaar zijn via Deliveroo in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en Luik vanaf zaterdag 12 december en zolang de voorraad strekt.

Het aftellen naar Kerstmis is begonnen! Met de opkomst van originele en schattige kerstballen in de vorm van eenhoorns, kreeften of popcorn, besloot Deliveroo het rijtje compleet te maken met enkele niet te missen snacks.

Maar zeg niet zomaar een kerstornament tegen deze Deliveroo kerstversiering, want elk van deze ornamenten zijn eetbaar! Het ijsje, de hamburger, de pizzaslice, sushi en frietjes zijn gemaakt van zanddeeg en afgewerkt met royal icing. Hang je ze liever eerst in de boom of eet je ze onmiddellijk op? Aan jou de keuze!

Vanaf zaterdag 12 december kan je de vijfdelige set exclusief bestellen via Deliveroo.be en de app voor slechts € 10 bij Otomat Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven en bij Surfside Poké in Luik.