Deliveroo levert de lekkerste gerechtjes van Everyday Marta aan huis

Geniet samen met je kinderen ook na de krokusvakantie volop en maak je geen zorgen over wat je zal eten!

De Krokusvakantie betekent één week lang dolle avonturen, confetti en speelplezier met het hele gezin. Maar na zo’n lange drukke dag, heb je vaak niet de tijd gehad om een lekkere en gezonde maaltijd voor je gezin op tafel te toveren. Everyday Marta en Deliveroo bezorgden tijdens de krokusvakantie lekkere gerechten aan huis waar kids dol op zijn.

De overschakeling van een normale schoolweek naar een week vakantie vergt toch enige planning. Welke uitstap plannen we in met de familie? Maar de overschakeling naar de normale schoolweek vergt evenveel planning. Nodigen we een namiddag vriendjes uit om te spelen of organiseren we een knutseldag? Na zo’n drukke dag en het onthaal van de vriendjes heb je vaak niet meer of onvoldoende de tijd om een lekkere maaltijd te bereiden. Laat staan iets waar de kinderen dol op zijn.

In samenwerking met food & lifestylefotograaf Marta Majewski, beter bekend van de blog Everyday Marta, leverde Deliveroo gedurende de krokusvakantie drie lekkere gerechten aan huis zodat je voldoende tijd kon doorbrengen met je kinderen en ze toch een gezonde maaltijd kon voorschotelen.

De gerechten van Everyday Marta blijven ook na de krokusvakantie nog enkele weken exclusief beschikbaar bij Basiel Food in Antwerpen via Deliveroo.be .

Caesar salade wrap : De klassieke Caesar salade wordt omhuld in een voedzame wrap. Eenvoudig, smaakvol en kan je gemakkelijk met je handen opeten.

Quiche : Een hartige groententaart van courgette, spinazie, zongedroogde tomaten en mozarella waar je kids groot en sterk van worden.

Vegan banana waffel : Een overheerlijk vieruurtje met hartvormige wafeltjes met kokosyoghurt en verse frambozen voor je liefste (b)engeltjes.