Deliveroo tipt 5 nieuwe adresjes in Brussel

Hotspots Brussel: Onze bruisende hoofdstad, met zijn hippe wijken, grote parken en uitgebreide musea kan je hoogstwaarschijnlijk wel bekoren, voor een dag uitstapje of voor iedere dag. Deliveroo zorgt ervoor dat je ook op culinair vlak niets tekort komt met een overzicht van de nieuwe Brusselse food hotspots die je zeker niet mag missen.

Brussel biedt meer dan alleen wafels en friet, dus verzamelde Deliveroo 5 food hotspots die recent hun deuren openden. Opvallend is dat deze adresjes allemaal tot één bepaalde food trend behoren: streetfood! Het zijn internationale snacks die vers en voornamelijk met regionale ingrediënten worden klaargemaakt. Zoals de naam al duidelijk maakt werd streetfood oorspronkelijk gegeten in kleine kraampjes langs straat, maar ook hier is verandering in gekomen. Tegenwoordig geniet je van de meest lekkere streetfood op restaurant of gewoon via Deliveroo.be. Welk adresje ga jij binnenkort uitproberen?

  1. Stick that Meat neemt je mee naar het Mediterraanse klimaat en de Griekse eilanden. Het vlees wordt op authentieke manier geroosterd dus mis zeker de verse souvlaki, wraps of burgers niet. Volgens velen het beste vleesrestaurant op Deliveroo! De echte zoeteklauwen sluiten af met een dessertje zoals een Griekse Halva.
  2. Indiaase streetfoodconcepten zijn niet onbekend in Antwerpen of Gent, maar nu kan je ook in Brussel terecht voor funky Indiaas eten. Ondernemer John Ashok Alexander opende een eerste Indisch restaurant in Bergen, waar heel de streek van ging smullen, en nu zet Bollyfood Stories voet aan wal in onze hoofdstad. Exclusief op Deliveroo.be!

Wist je dat… streetfood ≠ fastfood? Bij streetfood gaat het om genieten en culturele diversiteit. De gerechten worden net zo snel bereid als klassiek fastfood, maar de verscheidenheid aan smaken zorgt ervoor dat ze streetfood worden.

  1. Je hoeft niet helemaal naar Napels te vliegen voor een echte Napolitaanse pizza. Pizzaiolo Bernardo ruilde zijn geboortestad Mondragone in voor het bruisende Brussel en staat elke dag pizza’s te bakken in zijn zaak Educazione Napoletana zoals je ze in Italië kan vinden. Exclusief op Deliveroo.be!
  2. Bikette is een nieuw burgerrestaurant dat midden in de lockdown opende. Burgers kennen we allemaal, maar toch is dit een bijzonder adresje, want je kan kiezen welke kaas je als topping wenst. Daarnaast wordt enkel met de beste en verse producten van de boerderij gewerkt.
  3. Je hoeft niet helemaal naar de Noordzee te gaan voor een lekkere garnaalkroket! Bij Kroket in Brussel is het eenvoudig: je hebt keuze tussen 5 verschillende kroketten en bovendien kan je ze ook als ‘broodje kroket’ bestellen. Smakelijk!