Deliveroo zorgt voor een onvergetelijk paasfeest bij je thuis!

Dit jaar ziet de Paasvakantie er voor velen anders uit dan voorgaande jaren. Geen grote familieuitstapjes of vrienden die op bezoek komen. Toch houdt de huidige situatie ons niet tegen om op een originele manier Pasen te vieren. En dat doen we met heerlijke chocolade-eieren die dankzij Deliveroo aan huis worden geleverd!

Met Pasen start de lente pas echt! De perfecte gelegenheid om een heerlijke brunch te delen met familie of vrienden en een duivelse eitjeszoektocht te organiseren voor grote en kleine lekkerbekken. Dit jaar zullen we het Paasgebeuren echter op een andere manier dienen aan te pakken. Uiteraard blijven chocolade-eieren onmisbaar om er een feestelijk gebeuren van te maken!

Ontdek hieronder waar je heerlijke chocolade-eieren kunt bestellen via Deliveroo.be: Neuhaus in Gent, Leuven, Antwerpen; Frederic Blondeel in Brussel; Chocolatier Lindt in Brussel; Renard Bakery in Brussel.

Weet jij al hoe je Pasen zal vieren? Graag sommen wij alvast enkele tips op:

  • Verwen jezelf (en je gezin) met een heerlijke Paasbrunch. Bij Panos in Gent en Renard Bakery of Delitraiteur in Brussel kan je een assortiment koffiekoeken en andere zoetigheden bestellen.
  • Organiseer een Paaszoektocht in de tuin of je appartement. Creativiteit is aangewezen!
  • Zak onderuit en bekijk een film of serie om je in helemaal in de sfeer van Pasen te brengen. Denk maar aan Pieter Konijn, The Story of God with Morgan Freeman, Rise of the Guardians, A.D. Kingdom and Empire of Rebellion.

Deliveroo wenst jou een Vrolijk Pasen!