Dinner on the Lake opent!

Hands up! De overheid geeft groen licht om de horeca vanaf dit weekend te heropenen en Dinner On The Lake is er helemaal klaar voor. Ze openen with a bang, want ze lanceren hun drijvend restaurant op maar liefst drie verschillende locaties. De formidabele formule blijft behouden: een tafel op het water, omringd door een prachtig decor terwijl je geniet van een verrassend en verfijnd menu.

TRIO VAN TOPLOCATIES

Niet één, niet twee maar drie lakes worden deze zomer een idyllische trekpleister. Vanaf 8 mei t.e.m. 3 oktober strijkt Dinner On The Lake met haar “floating tables” opnieuw neer op stuk voor stuk magnifieke plaatsen in Vlaanderen. Er opent een ontspanningsoord in Averbode, Zuienkerke en Willebroek.

Deze zomer meert het drijvend restaurant voor het eerst aan in West-Vlaanderen! Dit doen ze op de prachtige waterplas van het charmante Polderwind recreatiegebied. Domein Polderwind is een verborgen parel in de gemeente Zuienkerke en op een boogscheut van Brugge. Wanneer je hier dineert op het midden van het water waan je jezelf in een oase van rust, riet en natuur.

Live cooking en een hoogstaande barbecue verzorgd door Ambrosia Fijnkeuken (Averbode & Willebroek) en De Feestarchitect (Brugge) in the middle of the lake vormen opnieuw de formule voor een ultieme culinaire ervaring. Alles wordt in het werk gesteld om het tafelen gezellig, maar veilig te laten verlopen.

AVERBODE : Vijvers van Averbode – 8 mei t.e.m. 3 oktober – ZUIENKERKE –              Polderwind – 8 mei t.e.m. 27 juni     — WILLEBROEK – Beenhouwerstraat 28 – 30 juni t.e.m. 3 oktober

“De pandemie houdt ons niet tegen, wel integendeel!”, zegt Jeremy Buyle, founder van Dinner On The Lake. “Ons concept kan gelanceerd worden van zodra de overheid groen licht geeft. Mensen smakken en smachten naar vrijheid en “inhaaltijd”. Daarom komen we met een trio van toplocaties om zoveel mogelijk quality time aan te kunnen bieden.”

GLAMP & DINE

Na een delicieus diner, recht naar je bed wandelen? Dat kan! Glamp & Dine (in Averbode only) biedt een high-end glamping experience waarbij je rustig wegdommelt onder een sterrenhemel en ontwaakt met een schitterend zicht op het water. Als dat nog niet genoeg is kan je als foodie uitkijken naar het ontbijt met bubbels aan de tent. De tent is stijlvol ingericht met echte bedden en alle essentials voor een comfortabele nacht.

WHERE & WHEN? “The Floating Table” op 3 locaties – De Vijvers van Averbode – Abdijstraat 5, 3271 Scherpenheuvel – Zichem – Polderwind – Zuienkerke – Beenhouwerstraat 28, 2830 Hazewinkel – Willebroek

Capaciteit per vlot: 22 personen – Prijs lunch: € 99 p.p. all-in – Prijs diner: € 155 p.p. all-in.

Glaming At The Lake in Averbode – Prijs: € 195 per nacht voor 2 personen, royaal ontbijt & glaasje bubbels inclusief

Dinner On The Lake is een gastronomische pop-upbeleving en een initiatief van Gentenaar Jeremy Buyle. De jonge ondernemer put inspiratie uit zijn kinderdromen en talrijke avonturen. Met succes, want zes edities later is Dinner On The Lake een gevestigde waarde in culinair België. Meer info op dinneronthelake.com.