“Dubbel genieten box” van Royal Belgian caviar

SPECIAAL VOOR VADERDAG

 

Pak uit voor Vaderdag! Deze primeur is het ideale verwencadeau voor de vaders: nieuw, Belgisch én enorm lekker. Een toonvoorbeeld van duurzame aanpak en circulaire economie in de Belgische voedingsindustrie.

Belgische steur zorgt voor primeur

Royal Belgian Caviar, de enige producent van échte Belgische en 100% duurzame kaviaar, pakt uit met een nieuw product : gerookte steurfilet. Hiermee voegt het in Turnhout opgericht Belgische bedrijf de daad bij het woord en onderscheidt het zich als een vaandeldrager van een circulair geïnspireerde productie. De steurfilets zijn immers afkomstig van de steuren die in de Belgische aquacultuur-vestigingen (Moeskroen) worden geoogst om kaviaar te produceren.

Warm gerookte delicatesse

Gerookte steur is in werkelijkheid een eeuwenoude delicatesse en komt vandaag dankzij Royal Belgian Caviar opnieuw op de markt. De sterke structuur en rijke smaak biedt dit product unieke culinaire mogelijkheden. De steur wordt op ambachtelijke wijze warm gerookt met een mengeling van beuken- en eikenhout. Voor Cedric Paquet, Commercial manager van Joosen-Luyckx Aqua Bio, het bedrijf achter het merk Royal Belgian Caviar, is gerookte steurfilet voor de Belgische (en internationale) consument een nieuwe lekkernij met veel potentieel : “een bijzonder voedzaam product, rijk aan Omega3 en 100% Belgisch”.

Dat het door Royal Belgian Caviar gekweekte steurvlees van de hoogste kwaliteit is, kan het Deense 108, onderdeel van de groep NOMA (dat herhaaldelijk verkozen werd tot beste restaurant ter wereld) ook bevestigen. 108 is al jaren een topklant van de Belgische producent voor zijn steurvlees.

Dubbel genieten

De combinatie Belgisch gerookte steur met Belgische kaviaar is onherroepelijk een match made in heaven. Een uniek smakenpalet om dubbel te genieten. Zo krijg je een volledige ervaring van wat Royal Belgian Caviar aanbiedt.

Deze degustatie box Deluxe is zowel in al onze verkooppunten als op de webshop verkrijgbaar voor €250. Zolang de voorraad strekt. Online en in de handel verkrijgbaar. Steurfilets van Royal Belgian Caviar worden aangeboden in porties van +/-200 gr voor €15,00 online of in het dichtstbijzijnde verkooppunt.