Duurzame en verrassende kerstrecepten voor de hele familie

HET IDEALE FEESTMAAL BEREID MET TOMATEN, LIEFDE EN GEDULD

Iedereen kent het inspiratieloze gevoel en tijdsgebrek om met Kerst een lekkere maaltijd te voorzien. Met think tomato maak je een heerlijke, eenvoudige en betaalbare Kerstmaaltijd klaar waar al je gasten van zulllen opkijken.

“Aangezien het moeilijke tijden zijn, vind ik het belangrijk om de feestelijke gerechten ook niet per se duur te maken en al zeker niet te moeilijk” aldus Julie D’Heygere.

Julie stelt 4 nieuwe gerechten voor de feestdagen voor, waarbij het hoofdingrediënt, think tomato, je alvast heel veel tijd bespaart daar de saus reeds volledig op smaak is gebracht.  Daarnaast kiest Julie bewust voor de variatie tussen twee uitgesproken gerechten (oesters en bouillabaisse met kreeft) in combinatie met twee gewonere gerechten, die allen zullen weten te  verrassen.

“Ook in deze vreemde tijden blijf ik trouw aan mijn concept, waarbij ik bewust kies voor de kwaliteit van Belgische kerstomaten (wat geen evidentie is) waarin geen toegevoegde suikers of ongezonde toevoegingen zoals bewaarmiddelen etc zitten.” aldus duurzame onderneemster Julie D’Heygere van think tomato.

RECEPTEN

1 pot is 400 ml en dus perfect voor een volwaardige maaltijd voor 2 personen of als aanvulling bij gerechten voor 4 personen. Doordat de saus nog wat loperig is (er is geen bindmiddel toegevoegd aan de saus) kan er nog perfect mee gekookt worden zonder dat het geheel uitdroogt. Via de website en de think tomato social media kanalen inspireert Julie haar volgers dagelijks met heerlijke, eenvoudige gerechten op basis van haar tomatensaus:  www.instagram.com/thinktomato/

www.thinktomato.be