Een zomer zonder Gentse feesten

maar wel met spitburgers dankzij Casper en Deliveroo!

 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Een zomer zonder Gentse Feesten dus, maar toch zal je niet volledig op je honger blijven zitten! De Gentse ghost kitchen Casper en bezorgservice Deliveroo zorgen ervoor dat jij van 17 tot 26 juli een spitburger kan bestellen opdat je dit jaar toch dat Gentse Feesten-gevoel kan ervaren.

Er heerst een gezamenlijke treurnis in Gent. Voor heel wat Gentenaren staan de Gentse Feesten symbool voor hun zomer. Terwijl er in juli normaal gezien tien dagen lang wordt gefeest, is het dit jaar niet mogelijk om massa-evenementen te laten doorgaan.

Gent zou Gent niet zijn als er niet creatief wordt gezocht naar alternatieven om het Gentse Feesten-gevoel deze zomer te doen leven. De Gentse food start-up Casper en bezorgservice Deliveroo besloten om samen de spitburger, een geliefde delicatesse op de Gentse Feesten, te lanceren.

“Een Gentse klassieker hoort thuis bij een Gentse start-up”, vertelt het team achter Casper enthousiast!

Vanaf vrijdag 17 juli, de dag waarop de Gentse Feesten normaal zou starten, kan je via Deliveroo een spitburger bestellen bij Casper in Gent. De spitburger is een begrip tijdens de Gentse Feesten en werd speciaal dit jaar door Casper heruitgevonden: een brioche bun belegen met Breydelham, sla, tomaat, krokante uitjes en Casper’s tartaarsaus.

Bestel van vrijdag 17 tot en met zondag 26 juli exclusief via Deliveroo en Casper een spitburger voor € 9,00 en beleef een stukje Gentse Feesten bij je thuis!

Casper is een quality label die met de seizoenen meegaat en zich inzet om zoveel mogelijk local sourcing te doen. Het team van Casper wil de delivery wereld veranderen door verschillende kwaliteitsmerken samen te brengen onder 1 menu. De klant kan er niet gaan eten, het is enkel mogelijk om gerechten af te halen of ze via 1 van de 3 delivery platformen te bestellen: Deliveroo, Uber Eats of Takeaway.com. Casper is een realisatie van Peter Van Praet (oprichter en CEO van BAVET) en werd mede mogelijk gemaakt door Zhong Xu (oprichter en CEO van Deliverect).

Meer informatie op www.eatcasper.com en @eat.casper