Elvea: kook gezond in een second

Kook gezond in een second dankzij de nieuwe, kant-en-klare, 100% natuurlijke pastasauzen van Elvea. Snel, gezond én lekker! #momhack

Wil je na een drukke dag snel en makkelijk eten, liefst ook gezond? Tover voortaan dan in no-time een lekkere pasta op tafel met één van Elvea’s gloednieuwe pastasauzen, bereid met enkel échte Italiaanse tomaten uit Parma.

Elvea maakt je het leven met plezier een stuk makkelijker door je drie kant-en-klare pastasauzen aan te bieden, die:

-100% natuurlijk zijn: ze bevatten géén bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, smaakversterkers of kleurstoffen. Bovendien zijn ze glutenvrij én vegan.

– een nutri-score A hebben: de gezondste pastasauzen die je in de winkel kan vinden.

Het resultaat? Spaghetti without regretti!

Elvea Tradizionale is de perfecte basis voor een natuurlijk pastagerecht, of voor een snelle spaghetti bolognaise. In één-twee-drie heb je een gezonde en superlekkere maaltijd waar iedereen van zal smullen!

Elvea Basilico is een ideale basis voor al jouw snelle pastagerechten. Deze heerlijke saus, rijk aan basilicum, brengt je het hele jaar door de heerlijk zomerse geur van Italië.

Elvea Arrabbiata is een ideale basis voor al jouw ‘pittige’ pastagerechten. In deze typisch Italiaanse saus proef je het intense aroma van onze Italiaanse tomaten en peperoni (chili pepers).

#kookgezondineensecond