Geen wintergevoel? Deliveroo brengt lekkers van de Alpen

Winterse gerechten voor kaasliefhebbers

Deze winter zit een skitripje of een vakantie in de bergen er jammer genoeg niet in. Er wordt in Vlaanderen wat lichte sneeuw voorspelt, maar niets meer. Breng daarom het echte wintergevoel tot bij je thuis met tal van hartverwarmende gerechten. Wat hebben deze gerechten gemeen? Kaas! Smeuïge warme kaas is de perfecte comfort food en geeft je een instant wintergevoel.

Dit jaar geen après-ski feestje, maar wel een feest op je bord! Naast de klassieke raclette met aardappelen en charcuterie, bestaan er tal van gerechten met gesmolten raclettekaas die je zullen verrassen. Tal van restaurants verwerken deze kaas in hun gerechten voor een ultiem wintergevoel van burgers en pasta tot gehaktballen en pizza en Deliveroo levert deze zo aan huis: Manhattn’s Brugers – Raclette Burger – Mr. Patate – Patate Raclette & Patartiflette – The Huggy’s Bar – burger van de maand: Raclette Burger – Balls & Glory – Nostalcheese ball met raclettekaas – O’Tacos – Compotaco ‘The Alpin’ – Otomat – Abbey road – Bocca – Pasta 4 kazen

Ga van de Zwitserse Alpen naar de Franse en geniet van een hartverwarmende tartiflette van ghost kitchen Casper in Antwerpen, Gent en Leuven.

Wist je bovendien dat je via Deliveroo bij Copper Branch de winterse Canadese specialiteit ‘Poutine’ kunt bestellen? Frietjes overgoten met warme gesmolten kaas, kwark en een lichte jus.

Hou je niet zo van gesmolten kaas, maar wel van sharing gerechten? Organiseer dan bij je thuis een gezellig kaas- en wijnavond! Deliveroo bezorgt heerlijke kaas-en charcuterieplankjes van 1 tot 4 personen aan huis zodat jij lekker kan genieten: Le Plateau du Berger & La Petite Vache – voor kaas- en charcuterieplankjes met bijhorende wijn – Butcher’s store – voor fijne vleeswaren – Renard Bakery – voor Frans brood.

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 60.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met 2.500 medewerkers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 12 markten. Actief in België sinds 2015, Deliveroo is aanwezig in 35 steden, waaronder Antwerpen, Brussel, Brugge, Charleroi, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende en Waterloo. Momenteel zijn er 3.500 koeriers actief in het land en werken 3.000 restaurants met Deliveroo. www.deliveroo.be