Er wordt een gloednieuwe Tram Experience geserveerd!

Na een verjongingskuur is Tram Experience weer helemaal terug in de hoofdstad. Een gerenoveerde, heringerichte en herwerkte tram laat fijnproevers de Belgische keuken ontdekken tijdens een ritje door Brussel. En dat in een unieke, gezellige sfeer. Drie toonaangevende Belgische chefs – Martin Volkaerts, Glen Ramaekers en Dennis Broeckx – stelden het menu samen van deze gastronomische reis langs de drie gewesten van ons land. Een heuse lofzang op authentieke Belgische smaken in een modern jasje, en dit alles onder het waakzame oog van Lionel Rigolet**, de historische peter van de Tram

Experience.

Om met lokale smaken te kunnen uitpakken, ging Tram Experience in zee met Martin Volkaerts (L’Amandier), Glen Ramaekers (Humphrey) en Dennis Broeckx (L’√©picerie du cirque). Hun instructies worden aan boord van de rijdende tram uitgevoerd door chef-traiteur Thibault Granville (Taste Great), die de recepten zal bereiden en zal zorgen voor de final touch om de passagiers in vervoering te brengen. Dit programma zal regelmatig worden vernieuwd en in de loop van de maanden zullen andere Brusselse talenten worden ontdekt.

Het menu bestaat uit bekende en herwerkte gerechten met lokale producten en een combinatie van smaken van hier en elders. Tram Experience laat de reizigers niet alleen kennismaken met iconische locaties in de hoofdstad, maar bezorgt hen ook een uitzonderlijke culinaire ervaring.

Veilig reizen

Tram Experience draagt het Brussels Health Safety Label. De geldende gezondheidsmaatregelen worden aan boord van het tramstel eveneens gerespecteerd. Passagiers moeten bij het aanmelden een mondmasker dragen. Zodra ze zitten, mag dat masker af om ten volle van de ervaring te kunnen genieten. Het aantal passagiers werd beperkt om de social distancing van 1,5 m in acht te kunnen nemen zonder afbreuk te doen aan het comfort voor de passagiers.

Voor meer informatie en reservaties: www.tramexperience.brussels