Food alert: de nieuwe ricotta saus van think tomate

In samenwerking met De Zuivelarij. Ben jij een tomato en cheese lover? Dan is de nieuwste smaak van think tomato, bekend om haar huisgemaakte kant-en-klare tomatensaus, helemaal iets voor jou! Samen met De Zuivelarij ontwikkelde think tomato de ricotta saus, bestaande uit Belgisch geteelde tomaten en ricotta van Berloumi. Een échte smaakbom!

Did someone say cheeeese?

De ricotta think tomato werd in samenwerking met De Zuivelarij, een Berlaarse kaasmakerij die zelf Berloumi maakt, ontwikkeld. Omdat think tomato graag te werk gaat met Belgische producten, zag Julie deze samenwerking onmiddellijk zitten. Deze nieuwe smaak bestaat uit 20% ricotta van Berloumi en 80% think tomato. De saus is iets dikker en romiger dan de originele think tomato-saus, wat perfect aansluit bij een pasta of een mals stukje kip.

De ricotta saus is beschikbaar op de website en in een selectie verkooppunten voor €6,80 euro.

Loopt het water je ook al in de mond bij het zien van deze heerlijke pot ricotta? Op de website van think tomato vind je verschillende gerechten met de nieuwe ricotta saus waar je meteen mee aan de slag kan. Wat dacht je van een pasta met zalm of een lekkere apero dip? Ontdek de recepten en tal van andere gerechtjes. “2 lokale producten vormen 1 nieuw lokaal product.”

GET STARTED!

Omdat Julie zo overtuigd is dat je de meerwaarde van think tomato kan proeven, stelt ze voor nieuwe klanten een think tomato proefpakket op om hen te laten proeven en te overtuigen van de puurheid, smaak en kwaliteit van haar sauzen. Wat vind je allemaal terug in zo’n pakket? 1 pot original, 1 pot spicy en een receptenboekje met 8 recepten om je te inspireren. Deze box is éénmalig beschikbaar bij de eerste aankoop voor €12,95 (inclusief verzending).