Frituurolie wordt schaars

friteuses van FRITEL met unieke vetsmeltstand zijn de oplossing

De echte frietkenners weten het: de allerbeste, lekkerste en knapperigste frietjes bak je in vast vet. Bovendien is vast vet, zowel dierlijk als plantaardig, een perfect alternatief voor frituurolie dat erg schaars (én duur) geworden is. Alleen de friteuses van het Belgische FRITEL, dé friet-expert, beschikken – dankzij een Europees octrooi – over een speciale, veilige vetsmeltstand.

Uitsluitend friteuses met een ‘vetsmeltstand’ (te herkennen aan het speciale symbooltje) zijn geschikt voor het frituren met vast vet – plantaardig of dierlijk. De FRITEL Turbo SF® en FRITEL FryTastic® friteuses beschikken als enige over zo’n unieke vetsmeltfunctie om veilig te frituren met vast vet. Zo bak je de lekkerste frietjes, en is de kans groot dat je nooit meer wil overschakelen naar frituurolie.

Speciaal voor de voetbalsupporters: FRITEL-friteuse Turbo SF 4153 in ‘Duivels rood’. Met deze rode friteuse in huis is de Belgische voetbalfan écht klaar om ons elftal komend WK aan te moedigen en om er een feest van te maken! De FRITEL Turbo SF 4153 brengt kleur in de keuken en is uitgerust met een dubbel verwarmingselement waardoor je tot 50% sneller kan frituren. De frietjes worden sneller dichtgeschroeid, zijn dus krokanter, minder vet en gezonder. Dit is het ultieme geheim van de echte Belgische friet! En natuurlijk beschikt ook deze friteuse over een speciale vetsmeltstand voor vast frituurvet.

Het 100% Belgische familiebedrijf FRITEL werd opgericht in 1991 en is marktleider op het gebied van keukentoestellen voor de particuliere markt in ons land. Het vernieuwende merk is aanwezig in alle elektrowinkels met een ruime waaier aan producten, zoals wafelijzers, blenders, koffiezetapparaten, friteuses, de SnackTastic, fonduetoestellen enzovoort. Als enige Europese elektrofabrikant met een eigen ontwikkelingsafdeling heeft FRITEL voor ieder wat wils. Van starters over gezinnen tot professionals. Stuk voor stuk gaat het om innovatieve producten waarbij design, multifunctionaliteit, gebruiks- en onderhoudsgemak, én veiligheid voorop staan. www.fritel.com