Neem twee Brusselse geliefden, Turan en Lucy, met een passie voor gastronomie en goede producten, strooi er een flinke snuif creativiteit in, wervel het allemaal door elkaar en je krijgt Gaston. De geëngageerde Brusselse ijsmaker die sinds 2016 de smaakpapillen van de Sint-Katelijnewijk weet te verleiden, opent een nieuwe ruimte en een gezellig terras op het Grote Zavelplein.
ELISA
Madagaskar vanille-ijs Sorbet van sudachi en rode basilicum Framboos en zwarte bessenhart Kokos-citroen dacquoise koekje en Italiaanse meringue. Prijs: 8euro / persoon – Voor 4/6/10
ISPAHAN
Sao Tomé chocolade-ijs met cacaonibs Pistache ijs en pistache stracciatella Citrusvruchten en pistachehart Matcha glazuur, Macaron en roos loukoum. Prijs: 8euro / persoon – Voor 4/6/10
KOSMIK
Vanille en chocolade log met gekarameliseerde pecannoten Karamel en knapperig zout runny hart. Tahitiaans vanille-ijs, Mexicaans chocolade-ijs en gekarameliseerde pecannoten, karamel en Maldon zout runny insert Dacquoise koekje, bedekt met 80% pure chocolade. Prijs: 8euro / persoon – 4/6/10 personen
COULEUR CAFE
Millot Valrhona biologisch chocolade roomijs Zeer café en Kahùa ijs met karamel en passievrucht centrum Nougatine en sesamkoekje Glazuur van koffie Chocolade ganache en chocolade – yuzu bol. Prijs: 8euro / persoon – Voor 4/6/10
www.glaciergaston.be
Glacier Gaston : Grote Zavelplein 9, 1000 Brussel – Stokkel: Dumonplein 29, 1150, Sint-Pieters-Woluwe – Brussel Sint-Katelijne: Baksteenkaai 86, 1000 Brussel