Hawaian poké Bowl: 20e vestiging in foodstreet gloednieuwe Antwerp tower

Snelle, gezonde maaltijd en deugddoend vakantiegevoel in één!

Hawaiian Poké Bowl begint het jaar in stijl en plant de opening van haar twintigste vestiging in de foodstreet van de gerenoveerde Antwerp Tower. Om die twintigste poké-locatie op amper drie jaar tijd te vieren zoals het hoort, wordt deze de flagship store van de gezonde restaurantketen. Een keizerlijke locatie voor een mijlpaal! De drukbezochte Keyserlei!. Als een van de snelst groeiende spelers binnen gezonde casual foodconcepten krijg je hier voor de prijs van één bowl niet alleen een gezonde, verse en voedzame maaltijd, maar ook een welgekomen vakantiegevoel op eender welk moment van de dag.

De kans dat je sinds 2018 nog nooit van Hawaiian Poké Bowl hebt gehoord is bijzonder klein. Een van oorsprong Hawaiiaanse bowl met als basis rijst, quinoa of sla, daarbij smakelijk gemarineerde zalm, tofu of kip en een rijkelijke keuze aan toppings als finishing touch in een tropische vakantiesetting; meer hadden eigenaars Mattijs Hermans, Albano Gozhina en Ash Shah niet nodig om sinds 2018 hun plek op te eisen in de gezonde foodwereld.

Drie jaar en zo’n 10.000 poké bowls per dag later is het door dat succes nu al tijd voor een twintigste vestiging. Die wordt meteen hun allergrootste vestiging en daardoor dé flagship store van de healthy pleasure-keten. Zo’n gelegenheid mag je vanzelfsprekend niet onopgemerkt laten voorbijgaan, en daar zorgt de nieuwe, exclusieve locatie zeker voor.

Van op de gelijkvloerse verdieping van de Antwerp Tower hoopt Hawaiian Poké Bowl nog meer foodies te verleiden tot een snelle en gezonde maaltijd in plaats van ongezonde fast food. In die foodstreet op de Keyserlei wordt het één van de zeven mondiale eet- en drankgelegenheden. Leuk detail: de allereerst vestiging die Hermans, Gozhina en Shah ooit openden in 2018 was ook eentje in Antwerpen. Daarmee maken ze die cirkel van de eerste twintig alvast mooi rond. Al zal die twintigste vestiging zeker niet de laatste zijn.

Tropische smaken, tropische Keyserlei

Door deze nieuwe food-aanwinst zal de Keyserlei net een tikkeltje tropischer aanvoelen dan gewoonlijk. Het interieur van Hawaiian Poké Bowl-locaties ziet er standaard uit alsof je een vakantiesetting binnenwandelt, en dat wordt in de Antwerp Tower niet anders. Denk aan felle neonverlichting, een indrukwekkende plant wall en houten bowls die je op Hawaii zelf doen wanen.

“Elke Hawaiian Poké Bowl moet aanvoelen als een extra halfuurtje vakantie voor wie ‘m bestelt”, klinkt het bij de eigenaars. Hier stap je dus binnen voor een snelle, gezonde hap en krijg je er een sweet escape in de vorm van een ultiem vakantiegevoel zomaar gratis bij.

What’s in a bowl?

Die ultieme Hawaiian bowl bestaat standaard uit verser dan verse ingrediënten. De basis? Sushirijst, quinoa, of salade. Daarbij komen 5 mix-ins zoals mango, edamame, red onions, sweet potato of corn. Als derde element proef je proteïnen waarbij zowel vis- en vleesliefhebbers als veggies een ruime keuze hebben. Van een zachte sesam dressing tot een iets pikantere sriracha mayo; de dressing is het voorlaatste ingrediënt van een bowl. Afsluiten doe je door toppings naar keuze toe te voegen.

Op de menukaart pronken vooropgestelde house favorites zoals de spicy of sweet chicken, salmon style, mighty steak, let’s tofu of classic tuna. Meer zin om je eigen vakantietripje samen te stellen? Dan start je bij een basis en eindig je bij toppings naar keuze. Zowel de house favorites als de zelfgekozen bowls komen in een medium of large versie voor amper € 9,90 of € 12,90. Van een betaalbare vakantie gesproken.

HAWAIIAN POKE BOWL ANTWERP TOWER – De Keyserlei 9 – 2000 Antwerpen

Openingsuren: 7/7 geopend van 10-22u – https://hawaiianpokebowl.be