Heb je iets te vieren?

DELIVEROO bezorgt je lekkers aan huis voor een spetterend feest!

 

Een verjaardag, jubilea of geboorte vieren is in tijden van social distancing moeilijk. Toch zijn er genoeg manieren om feest te vieren! Van taart en een high-end diner tot brunch en cocktails. Deliveroo zorgt voor een spetterend feest bij je thuis.

Er zijn genoeg redenen om feest te vieren. Helaas is een groot feest organiseren met vrienden en familie niet mogelijk door de coronacrisis. Toch zijn er genoeg manieren om je verjaardag, een geboorte of een ander feestelijk gebeuren niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Hieronder alvast enkele tips: Self care: plan een me-time moment in om te genieten van een halfuurtje yoga, een ontspannend bad of een gezichtsmasker; Dress-up: een feestelijke gelegenheid is het ideale moment om je op te kleden; (online) spelletjes: organiseer een namiddag spelletjes spelen, al dan niet online; E-diner: organiseer met je vrienden een e-diner en bestel allemaal pizza om deze speciale dag samen, maar toch apart, te vieren. Ontdek hier hoe je te werkt gaat.

Een verjaardag zonder taart, is als een café zonder bier! Deliveroo levert niet alleen lekkers aan huis, je kan er ook je favoriete cocktail of wijn bestellen! Deliveroo tipt de restaurants waar je een bestelling kunt plaatsen om er een echt feest van te maken:

Antwerpen: Fine Wine Junkies voor wijntjes;

Brugge: Groot Vlaenderen voor cocktails;

Gent: Door 73 voor een fancy diner;

Kortrijk: Paul’s Boutique voor een burgerfestijn;

Leuven: ‘t Galetje voor lekkere ijsjes;

Hasselt: Akropolis voor food-sharing.

Wil je graag iemand verrassen met iets lekkers? Dat kan ook! In samenwerking met Deliveroo lanceert Otomat #MESSAGEINAPIZZABOX. Bestel de favoriete pizza van je vriend of vriendin die je wilt verrassen en laat een bericht na dat persoonlijk op de pizzadoos wordt geschreven. De Deliveroo-rider bezorgt de #messageinapizzabox contactloos en veilig bij de persoon die je graag wilt verrassen. Meer informatie op Deliveroo.be.