Hef het glas op jezelf

met de nieuwe limited edition MVSA-fles

Eind oktober lanceert MVSA Cava een nieuwe exclusieve fashion sleeve geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van de pauw. Een prachtige fles met een belangrijke boodschap. Geen opgerold briefje, maar wel een oproep om je innerlijke pauw vrij te laten. Echte schoonheid schuilt in zelfexpressie. Laat zien wie je bent en durf daarvoor de nodige ruimte in te nemen, want iedereen mag gezien en móét gevierd worden. Dit najaar heffen we het glas op onszelf.

2021 draait meer dan ooit om mensen. Om iedereen die we gemist hebben. Niet alleen familie en vrienden, maar ook onszelf. De persoon die ernaar hunkert om te dansen, zij die graag diepe gesprekken voert tot het holst van de nacht, degene die altijd klaar is voor een feestje, de persoon die brandt van passie,…kortom: innerlijke muzen die we (te) lang hebben onderdrukt. Hoog tijd om los te breken!

Trots als een pauw

Om die ode aan onszelf in stijl te vieren liet het Spaanse cavamerk MVSA (uitgesproken als MUZA) zijn meest populaire smaak (MVSA Brut – fruitig, harmonieus met een licht zuurtje) omhullen door de schoonheid en elegantie van de pauw. Met zijn prachtige kleurrijke waaier van veren staat het dier niet alleen symbool voor schoonheid en trots, maar inspireert het ook om in je eigen kracht te durven staan, te zijn wie je bent in al je facetten en je persoonlijke vrijheid en ruimte te bewaken. De luxueuze vogel is  al eeuwenlang een inspiratiebron van zowel de mode als de kunst. Met een najaar dat volledig in teken staat van feest, luxe en al het moois dat het leven ons te bieden heeft, krijgt het dier een eervolle en prominente plek in de limited edition serie van MVSA cava.

De exclusieve MVSA-sleeve is vanaf eind oktober te koop voor € 11 (adviesprijs) in de betere wijn- en drankenhandels.