Bonne Maman

Ben jij ook een grote liefhebber van een ‘boke met choco’ als ontbijt? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf november kan je een nieuwe smeerpasta aan je boodschappenlijstje toevoegen, want Bonne Maman lanceert haar eerste hazelnootsmeerpasta. Eentje met een eenvoudig en natuurlijk recept om duimen en vingers bij af te likken!

Bonne Maman staat bekend voor haar authentieke, artisanale confituren, “zoals oma ze vroeger maakte”. En dit najaar voegt het er nog een extra nieuw product aan toe aan haar lijstje met lekkernijen: een heerlijke smeerpasta rijk aan hazelnoten en zonder palmolie. Evenals in de confituren, zitten er in de hazelnootpasta geen overbodige ingrediënten, maar barst het van de natuurlijke ingrediënten. Gewoon heerlijke hazelnoten en goede cacao! De smeerpasta is een eenvoudig en zuiver recept dat hoofdzakelijk bestaat uit 20% hazelnoten, cacao en plantaardige oliën.

Met deze nieuwe hazelnootsmeerpasta wil Bonne Maman bovendien een alternatief bieden op de huidige smeerpasta’s op basis van palmolie die enorme impact hebben op het milieu en de gezondheid. Bonne Maman heeft gekozen voor plantaardige vetten, zoals zonnebloemolie en koolzaadolie, die milieuvriendelijker zijn en vooral beter voor de gezondheid.

Bonne Maman blijft trouw aan haar authentieke uitstraling en biedt de hazelnootpasta aan in twee formaten van 250g en 360g voor een aanbevolen verkoopprijs van respectievelijk € 2,99 en € 3,99. De Bonne Maman Hazelnootpasta is vanaf midden september verkrijgbaar bij Carrefour(market), Delhaize, Cora, Makro, Match, Intermarché en SPAR.