Heropening Relais & Châteaux Bernard Loiseau

Na 7 maanden van volledige sluiting, zullen de teams met grote emotie opnieuw klanten verwelkomen in het Relais Bernard Loiseau, dit vanaf donderdag 6 mei 2021! Meer dan ooit sluiten de waarden van Bernard Loiseau aan bij de post-Covid periode die aanbreekt: uitwisseling herontdekken, de klant terug in het middelpunt plaatsen, een terroir beleven, de Franse levenskunst vieren.

Een aanbod op maat, vanaf 6 mei

Relais & Château Bernard Loiseau zal vanaf 6 mei zijn lichten ontsteken om de teams in staat te stellen hun passie te beleven en de klanten opnieuw de Bernard Loiseau ervaring te laten beleven, met een op maat gemaakt aanbod. In afwachting van de heropening van de terrassen op 19 mei en vervolgens de restaurants op 9 juni, biedt het team roomservice aan in de restaurants, het tweesterrenrestaurant “La Côte d’Or” en het gezondheids- en plezierrestaurant “Loiseau des Sens”.

De drie favorieten van de roomservice:

– De “VIP spa-suite”: Een luxe suite op de bovenste verdieping, met uitzicht op de tuin en de Auxois bergen, volledig uitgerust met een eigen spa (vanaf 1200 euro per nacht) ;

– De nieuwe “room service suite”: Twee communicerende kamers geprivatiseerd om een weelderige ruimte te bieden met eigen kamer en restaurant (vanaf 1000 euro per nacht);

– De “workation” aanbieding: 4 nachten voor 3 in een kamer met een eigen werkplek in onze seminarieruimte om telewerken en vrije tijd te combineren (vanaf 1485 euro voor 4 nachten).

Bérangère Loiseau, vice-voorzitter van de groep, Blanche Loiseau in de keuken met Patrick Bertron, Bastien Loiseau beheerder

Deze langverwachte heropening gaat ook gepaard met mooi en ontroerend nieuws! De ongekende crisis die de familiegroep doormaakte, heeft de wens van de kinderen om in de onderneming te investeren, versneld. Op donderdag 29 april 2021 heeft de raad van bestuur van de groep, Bérangère Loiseau (reeds directeur marketing en communicatie) benoemd tot vice-voorzitter van de groep Bernard Loiseau. Haar taak bestaat erin president Dominique Loiseau te ondersteunen, die altijd zeer aanwezig is bij de klanten.

Blanche Loiseau, die een master in culinaire kunsten en innovatie heeft behaald aan het Institut Paul Bocuse, zal de brigade van chef-kok Patrick Bertron vervoegen in het restaurant “La Côte d’Or”. Na verscheidene jaren van opleiding in de beste etablissementen over de hele wereld, kwam ze in de keuken van haar vader. Wat Bastien Loiseau betreft, hij wordt directeur van de groep.

De familie wil een nieuwe impuls en een nieuwe dynamiek geven aan dit emblematische bedrijf van het Franse gastronomische erfgoed, een prachtige “EPV” (Entreprise du Patrimoine Vivant). Met deze nieuwe familiale verankering wil zij de waarden die haar kenmerken in de tijd vastleggen, en met ambitie in de hele wereld uitdragen.

Le Relais Bernard Loiseau – Relais & Châteaux Hotel ***** – Restaurant “La Côte d’Or” – Spa & restaurant “Loiseau des Sens” – 21210 Saulieu – Hotel 7 dagen per week geopend – www.bernard-loiseau.com