IJsboerke en Hoogstraten aardbeien slaan de handen in elkaar

Met een rijke traditie aan co-brandings breidt IJsboerke zijn range Belgian Originals uit met een knaller van formaat: Hoogstraten Aardbeien. De match tussen aardbeien en roomijs was snel gevonden en nu vult Hoogstraten Aardbeien een imposante reeks van samenwerkingen aan met sterke Belgische merken: Jules Destrooper, Rombouts Koffie en Chocolade Jacques.

In 2019 lanceerde IJsboerke de premium 500 ml range Belgian Originals van IJsboerke roomijs, verrijkt met authentieke ingrediënten van de bovengenoemde Belgische licentiepartners. Als aanvulling op de drie bestaande smaken binnen deze range Belgian Originals, lanceert IJsboerke, simultaan met de start van het aardbeienseizoen, een premium aardbei-roomijs in samenwerking met Hoogstraten Aardbeien. Het roomijs heeft een erg natuurlijke smaak door een hoge concentratie aardbeienpuree van Hoogstraatse aardbeien en bevat echte stukjes aardbei die elke keer weer voor een smaakexplosie zorgen!

Met een gebalanceerde combinatie van ‘plezier van hier’ en ‘kwaliteit van bij ons’ brengen deze twee authentieke bedrijven uit de Antwerpse Kempen een lokaal topproduct op de markt. Het aardbei-roomijs van IJsboerke en Hoogstraten is verkrijgbaar in de supermarkt en via de thuisleveringen van www.ijsboerkaanhuis.be .