Kapsalon, loaded maar dan met veggies!

Na de succesvolle lancering van het virtuele merk eerder dit jaar pakt Kapsalon nu uit met maar liefst 3 nieuwe, onverwachte gerechten.

Niet verse frietjes, maar gegrilde groenten vormen de basis voor 3 nieuwe “loaded dishes”. Naast smaakvolle gegrilde groenten bevatten de gerechten een kruidige mix van quinoa & bulgur, en een hoop andere lekker ingrediënten & toppings. Kapsalon focust hiermee op gezonder en meer voedzaam, maar blijft tegelijk ook ‘Loaded Street Food’-waardig.

Het is niet toevallig dat de nieuwe producten in november gelanceerd worden. De ‘Loaded Veggies’ met de heerlijke gegrilde (winter)groenten matchen perfect met het koude weer en zijn het ideale comfort food voor de cosy winteravonden. En guess what? De gerechten worden tot aan de deur geleverd door Deliveroo en Uber Eats, je hoeft dus niet de deur uit!

Sounds good, right?

Nieuw op het menu:

Chick Flick

Dé old school Kapsalon, maar dan volledig anders. Er worden superverse ingrediënten en aangepaste recepturen gebruikt om deze Loaded Veggies naar een heel ander niveau te tillen. De basis? Grilled veggies en een bulgur-quinoa mix. De topping met gemarineerde kip, gesmolten kaas, jalapeño aioli, salade en groenten maakt het geheel helemaal af! Ready to dig in?

Feta Fever

In need of meat? Nah. De zomer is nog maar net voorbij maar de mediterrane vibes in dit gerecht brengen meteen terug warmte op je bord. Het brengt al het beste wat Zuid-Europa te bieden heeft samen: gegrilde groenten, bulgur-quinoa mix, topping van courgette, paprika, olijven, en gesmolten feta kaas.

Viva El Chili

Aye caramba!

De Bulger & Beef Chili katapulteert je in enkele happen naar Centraal Amerika! Gegrilde groenten, bulgur & quinoa mix, verse chili van rund, aioli, zure room, verse limoen en koriander. Lekker pittig, zoals een Mexicaanse dish hoort te zijn!

Toch liever frietjes?

No worries! Ook de recepten met verse frietjes als basis blijven op de menukaart staan!

Ready to dig in?

Je kan Kapsalon bestellen via de bestelplatformen van Deliveroo & Uber Eats in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Hasselt, Aalst, Luik én Brugge. De prijzen zijn democratisch gehouden, en variëren van €10 tot €15 voor een hoofdgerecht.

Kapsalon: Kapsalon, say what?

Heb je ooit een kapsalon gegeten? Dat deed je dan waarschijnlijk in een kebabzaak, mogelijk op een ongoddelijk uur, en om met je vrienden na een nachtje uit de alcohol te laten absorberen met een bakje vol friet, kebab, kaas, een symbolisch beetje sla, en een combinatie van sausjes.  ‘Vettigen boef’.

Fast forward naar 2021: fastfood is weer HOT, en in een heel breed spectrum: zelfs topchefs pasten hun menu tijdens lockdown aan naar fast food, en de vergeten klassiekers zijn terug van weggeweest.

Enter KAPSALON – Loaded Street Food: een héle reeks Kapsalon-gerechten in een brede variatie aan interpretaties met invloeden van over de hele wereld, en met lekkere verse ingrediënten. KAPSALON kan besteld worden voor delivery in maar liefst 10 steden in België.