Knees to chin rolt Gent binnen

It’s Spring, let’s roll! Rice paper roll-hotspot Knees to chin verwelkomt Gentenaars vanaf 6 juni.

Met Knees to chin krijgt de Gentse Voldersstraat er begin juni een culinaire trekpleister bij. Acht jaar na de opening van hun eerste foodbar breken Brusselse zussen Roxan een Agathe Gernaert eindelijk uit hun thuisstad. Na vier filialen in de hoofdstad werd het immers hoog tijd om ook Gent te veroveren met hun befaamde rice paper rolls.

De verse vulling van deze verrassingspakketjes in rijstpapier vermengde heerlijke smaken uit Azië met de beste ingrediënten van bij ons, alles geserveerd met homemade sauzen. Bovendien zijn de rolls glutenarm en absoluut lactosevrij. Gezond zonder saai te zijn!

Ga voor veggie met zoete aardappel en daikon pickles, vegan met gekarameliseerde tofu of probeer de gerookte zalm met yuzumayonaise en citroengrassaus of signature peking eend met misomayonaise en hoisinsaus. Combineer je favoriete rice paper rolls met een side, verwen jezelf met een extra bun, bowl of dimsum en rond af met Vietnamese cake of gestoomde kokosnootballen.

Bovenop de succesnummers pakt Knees to chin elk seizoen uit met nieuwe specials. Het menu leent zich uitstekend voor take-out en zelfs voor events maar voor de complete beleving verorber je ze vast graag on the spot. Want niet alleen de smaken, ook het uitgekiende decor teleporteert je richting Zuidoost-Azië. Het neonlicht, de rvs counter, de lichtbak met de kaarten het kleurpalet van aquagroene muren, bordeaux en felrood meubilair roepen de sfeer op van een authentieke Vietnamese kantine. Recht uit de steegjes van het oude Saigon maar dan met zicht op Gent.

Je vindt de nieuwe Knees to chin vanaf 6 juni op de hoek van de Korte Mees en de Volderstraat (nr.11), 9000 Gent.

Knees to chin Gent – Voldersstraat 11, 9000 Gent

Open van Maandag tot Zaterdag: Ma -Vrij : 11h30-14h30 en 18h-21h30 – Zat : 11h30-21h30 – Zon : Gesloten.  www.kneestochin.com