Le Gouter by Sofitel met lekkers van Isabelle Arpin

In een tijd waarin een gezonde levensstijl – terecht –volop in de aandacht is, hebben mensen soms de neiging om de momenten van puur genot uit hun kindertijd te vergeten. Vooral “Le Goûter” nam vaak een bijzondere plaats in. Deze heerlijk ouderwetse manier om even te ontspannen en bij te komen met iets lekkers, roept ongetwijfeld zoete herinneringen op aan gezellige, eenvoudige momenten met het hele gezin.

Sofitel streeft in zijn waarden uitmuntendheid, elegantie, openheid van geest, joie de vivre en gulheid na. Daarom heeft het besloten om zijn klanten een nieuwe ervaring aan te bieden, die hen even zal terugvoeren naar die gedroomde kindertijd. Het idee is om vanaf september, bij de start van het nieuwe schooljaar, in de twee Sofitel-vestigingen in België (Sofitel Brussels Le Louise en Sofitel Brussels Europe) en in de twee Sofitel-vestigingen in Luxemburg (Sofitel Luxembourg Grand Ducal en Sofitel Luxembourg Europe) een nieuw concept aan te bieden, namelijk “Le Goûter”!

In de lijn van de Franse traditie zal dit onmisbare moment van de dag in het teken staan van traditie, met klassiekers als geroosterd brood en chocolade. Een nostalgische insteek dus, maar wel met een moderne toets. Daarvoor deed Sofitel een beroep op sterrenkok Isabelle Arpin, een voortreffelijke chef die overloopt van smakelijke creativiteit. Zij ontwikkelde speciaal voor dit initiatief een recept voor financiers (amandelcakejes) en een smeerpasta.

Deze twee verrukkelijke en fantasierijke producten zullen centraal staan in het aanbod van de vier hotels, die hun “Le Goûter” verder zullen aanvullen met regionaal getinte en seizoensgebonden lekkernijen, steeds in een gevarieerd aanbod van smaken en texturen. De rode draad in het aanbod is vindingrijkheid, en vooral ook de kwaliteit van de gerechten en gebruikte ingrediënten. Voor de prijs van €21 voert dit concept elke gast op een heerlijke manier even terug naar die zalige kindertijd!

Onvergetelijke momenten, ontstaan uit de samensmelting van lokale cultuur en de Franse ‘art de vivre’. Die belofte doet Sofitel, het authentieke luxemerk van Accor Hotels, aan internationale reizigers die op zoek zijn naar een ervaring in het teken van elegantie.

Design, cultuur, gastronomie en wellness zijn de sleutelwoorden voor gasten die kiezen voor een overnachting in een van de 121 Sofitel-vestigingen. Over heel de wereld biedt Sofitel reizigers op zoek naar moderniteit een slimme combinatie van lokale cultuur en de typisch Franse ‘art de vivre’.

Elk hotel onderscheidt zich door zijn persoonlijke en hartelijke service, elegante interieur en bezielde en creatieve gastronomie in grote steden als Parijs, Londen, Berlijn, New York, Rio de Janeiro, Dubai, Bangkok, Singapore en Sjanghai, en in schitterende landschappen in Marokko, Egypte, Thailand en zelfs Frans-Polynesië.

De AccorHotels-groep is een wereldleider op het gebied van reizen en lifestyle, en een digitale pionier die unieke ervaringen aanbiedt in ruim 4100 hotels, resorts en accommodaties, maar ook meer dan 10.000 exclusieve privé-accommodaties over de hele wereld. sofitel.com | accorhotels.com