Le relais Bernard Loiseau, l’impire se porte bien …

Sinds de dood van Bernard Loiseau ( nu bijna 18 jaar geleden) leidt een heel team het BERNARD LOISEAU-imperium. Dankzij Dominique Loiseau, zijn echtgenote die erin geslaagd is zijn koers te blijven volgen en vooral de nodige transformaties uit te voeren zodat het bedrijf de weg naar kan verderzetten!

Bernard Loiseau was de hoeder van de traditionele waarden. Maar hij hield er ook van om dingen door elkaar te schudden en te innoveren. En niet alleen in de keuken! Een “handelsmerk” waaraan de groep zeer gehecht blijft en dat integraal deel uitmaakt van het erfgoed dat ze wil bestendigen.

Het Relais&Châteaux BERNARD LOISEAU is een nieuw tijdperk van gastronomie en welzijn ingegaan. Allereerst onderscheidt het zich door zijn charmante hotel (5 sterren) en zijn gastronomisch restaurant LA CÔTE D’OR** (2 Michelin-sterren). Maar het is ook een oase van rust dankzij de weelderige Spa van het VILLA LOISEAU DES SENS, een nieuwe ruimte van 1.500 m2 gewijd aan comfort en ontspanning, die al multi-privé is in het gebied. Op de 1e verdieping biedt het restaurant LOISEAU DES SENS een “health-pleasure” keuken met ingrediënten uit de biologische landbouw.

DIJON

In het hart van de hoofdstad van de Hertogen van Bourgondië biedt het restaurant LOISEAU DES DUCS* (1 Michelinster) een authentiek kader in een hotel dat als historisch monument is geklasseerd, Hotel de Talmay, vroeger bekend als het Hotel des Barres, daterend uit de 16e eeuw. In de zomer kunnen de gasten genieten van een verfrissende pauze op het mooie terras met uitzicht op het Hertogenpaleis. Het restaurant biedt plaats aan 35 personen voor de lunch en het diner. Groepen (tot 20 personen) kunnen gebruik maken van de privé-lounge.

BEAUNE

Het in 2007 geopende restaurant LOISEAU DES VIGNES ligt in het hart van Beaune, op 250 meter van de beroemde Hospices, direct naast het hotel Le Cep. Oude materialen, mooie originele stenen en houtwerk vermengen zich met hedendaagse decoratieve elementen, waardoor het etablissement een grote mate van elegantie krijgt. In het hart van de hoofdstad van het wijntoerisme is Loiseau des Vignes het eerste concept in Europa dat 70 wijnen per glas aanbiedt, dankzij de prachtige Oenothèque.

PARIS

Gelegen in het hart van Parijs, tussen Les Invalides en La Concorde, is het Loiseau Rive Gauche restaurant (1 Michelinster) de enige Parijse vestiging van de groep. In 2019 werd in Parijs 20 jaar succes gevierd! De tijd is gekomen voor een make-over: een gloednieuwe inrichting en een nieuwe chef-kok die tot de meest getalenteerde van Parijs behoort. Twee privélounges vervolledigen de locatie voor zakelijke of groepsmaaltijden.