Gelauwerde meester-chocolatier Chocoladehuis Boon uit Hasselt lanceert nieuw chocoladeconcept (Limburgse-)vlaaipralines op 18 mei 2023 op Antwerpen Proeft
Het Hasseltse Chocoladehuis Boon van meester-chocolatier Patrick Mertens pakt op de jubileumeditie van culinair festival Antwerpen Proeft uit met een totaal nieuw chocoladeconcept. Na het overweldigende succes van de smurfenvlaai-paaseitjes lanceert Chocoladehuis Boon zijn vlaaipralines op Antwerpen Proeft, dat op 18, 19, 20 en 21 mei 2023 plaatsheeft in de Antwerpse Waagnatie.
De vlaaipralines zijn er in 4 smaken: rijstevlaai, kersenvlaai, rabarbervlaai en uiteraard ook smurfenvlaai. Voor de niet-Limburgers: smurfenvlaai is een abrikozenvlaai met slagroom en witte chocolade, er zit niets blauws in.
De pralines hebben niet alleen de smaak van oer-Limburgse vlaaien, maar ook de vorm van een vlaaipunt en ze worden aangeboden in een typisch vlaaidoosje. De nieuwe vlaaipralines van Chocoladehuis Boon zijn vanaf dinsdag 23 mei 2023 verkrijgbaar in de winkel in Hasselt en via de webshop.
Maar eerst de grote première, op Antwerpen Proeft in ‘t stad!
Kom je onze vlaaipralines graag als eerste proeven en nader inspecteren?
Chocoladehuis Boon – www.chocoladehuisboon.be – foto Marco Mertens