Make Life Tasty!

Heropening van bars en restaurants – Het Gault&Millau team wenst de volledige horecasector veel succes toe met de heropening vandaag. Onze slogan geldt daarbij meer dan ooit: “Make Life Tasty”!

Restaurant Dumon – Haacht

Restaurant open vanaf donderdag 11 juni met nieuwe menukaart. We presenteren heerlijke nieuwigheden in een gastronomisch menu en a la carte! Op maandag, donderdag en vrijdag middag is er de lunch. Het restaurant is eveneens open op maandag- ,donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van 18 tot 21 uur en op zondagmiddag. En bovenop de menukaart kan je op donderdagavond ook kiezen voor een Tomahawk Ribeye diner (per 2 personen). Opgelet, vooraf reserveren is nu verplicht.

We doen er alles aan om jullie zo veilig mogelijk te ontvangen. De gezondheid van onze gasten en medewerkers gaan voor, in de keuken focussen we steeds op voedselveiligheid en hygiëne!

Op zondag 14 juni voorzien we een speciaal 4 gangen Vaderdagmenu, in het restaurant maar ook mogelijk als takeaway. Kom genieten met familie & vrienden en zet de papa’s in het zonnetje!

Bistro R – Nossegem

Bistro R opent zijn deuren weer vanaf 11 juni en dit vanaf de middag. Het goede nieuws is dat we nog even zullen doorgaan met onze afhaalservice tot een nog ongekende datum maar enkel voor afhalingen. Tot einde augustus zal Roland ook zelf achter het fornuis staan om jullie, mijn keuken en mijn passie te delen. De kaart zal reflecteren wat ik nu wil koken: Eenvoudig, zonder chichi maar wel smaakvol… BistroR is ingericht met respect voor de afstand regels en met behoud van ons concept.

OPEN van dinsdag tot donderdag van 11u30 tot 16u00 – Keuken geopend van 12u00 tot 14u00 – Vrijdag van 11u30 tot 16u00 & van 18u30 tot middernacht – Keuken geopend van 12u00 tot 14u00 & van 19u00 tot 21u30 – Zaterdag van 18u30 tot middernacht Keuken geopend van 19u00 tot 21u30. GESLOTEN op ZATERDAG MIDDAG – ZONDAG & MAANDAG.

Hof ter Dijle – Haacht

Vanaf vrijdag 12 juni is Hof ter Dijle opnieuw geopend! Zowel binnen als buiten op ons groot terras zorgen we voor een veilige omgeving, een gezellige sfeer, en zoals steeds voor een heerlijke lunch, heerlijk diner, of een lekker hapje en drankje. Voor lunch en diner vragen we zo veel mogelijk te reserveren. Dit kan telefonisch (+32 16 84 34 64) of op de website.

Verder schakelen we over naar onze zomer-openingsuren. Dat betekent dat we nu ook terug open zijn op woensdag en donderdag, respectievelijk vanaf 12:00 en vanaf 17:00. En zoals steeds heeft onze chef een nieuwe suggestiekaart samengesteld, deze maand met enkele heerlijke mosselgerechten.

Spiga d’Oro – Hever:

Het is ZOMER. Maar belangrijker nog: het is ZOVER! De cookdown en de lockdown voor restaurants wordt opgeheven. Jaja, Spiga heropent vanaf woensdag 10 juni! Dat doen we op enkele dagen na exact 30 jaar na onze allereerste opening !

Hoe we dat concreet doen? Met een terras van 10 in plaats van 5 tafels. Met binnenin aangepast luchtverversingssysteem en volledig afgescheiden wanden en meer ruimte tussen de afzonderlijke tafels (dus minder mensen). Met QR-codes zodat u de menu- en wijnkaart op uw allereigenste smartphone kan raadplegen.

Maar vooral met heel veel lekker eten, heerlijke wijnen en boordevol goesting om jullie weer te kunnen bedienen! O ja, wat goed is blijft goed. U zal nog altijd kunnen rekenen op ons afhaalmenusysteem.

Het Verschil – Lede

OPEN vanaf vrijdag 12 juni * zondagavond ook open *

Na . 123780 minuten . 2063 uren . 86 dagen . 2,82 uren . 0,24 jaar van verplichte sluiting zwaaien we onze zware, smeedijzeren voordeur op vrijdag 12 juni 2020 om 12u00 vol schwung en boordevol goesting opnieuw open. Want oh, oh, oh wat hebben we jullie gemist!

Van sommige klanten mochten we een snelle glimp opvangen tijdens één van onze vele home deliveries. Duizendmaal dank voor jullie massale bestellingen en steun. Dit gaf ons de drive om er 7 op 7 voor te gaan! Ook de massale posts op de sociale media van onze gerechtjes in jullie huiskamerresto konden we bijzonder smaken.

We begroeten en verwennen jullie graag als vanouds, mits inachtname van enkele belangrijke sanitaire voorschriften. Jullie en onze veiligheid staan voorop!

Nieuw is dat jullie voortaan ook op zondagavond, (voorlopig tot eind augustus) een tafeltje kunnen reserveren, tijdens de zomermaanden zijn we op dinsdag en woensdag gesloten.

HOME DELIVERY & PICK UP blijven nog steeds mogelijk ! Degusteer je onze gerechten liever in je eigen huiskamerresto , wel dat kan! Pick up (afhaling in ons resto) & home delivery blijven mogelijk 7 op 7, mits voorafgaandelijke online bestelling daags voordien. Want ook thuis blijven we jullie graag culinair verwennen met ons weekmenu of ons assortiment à la carte. Reserveren kan op het vertrouwde adres www.hetverschil.com

Kasteel Diependael – Elewijt

Welcome back! We hebben geduldig moeten wachten, maar vanaf volgende zaterdag, op 13 juni, zal er we weer stevig in de potten geroerd worden. Elkaar de hand schudden zit er nog even niet in en tevens moeten we samen ook een aantal veiligheidsmaatregelen naleven, maar we verzekeren u alvast dat onze glimlach groot zal zijn van zodra wij u weer zien!

Blijft u echter graag thuis genieten van onze gerechten? Ook dan hebben we goed nieuws. Wij blijven onze stay@home afhaalmenu verder aanbieden. Aarzel dus niet om papa of opa eventueel culinair te verwennen het komende weekend.

Komen eten kan enkel met reservatie. Dit mag u telefonisch doen of via mail. Hou er wel rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn en wij aanraden om tijdig te reserveren. Kasteel Diependael past tijdelijk de openingsuren en -dagen aan: lunchen kan op donderdag, vrijdag en zondag van 12u – 13u15/ gesloten om 16u- dineren kan op donderdag, vrijdag en zaterdag van 19u – 20u30/gesloten om 24u.

Hotel Heritage Brugge

We zijn terug! Het moment waarop we geduldig hebben gewacht, komt er eindelijk aan: Hotel Heritage en restaurant Le Mystique heropenen hun deuren op 12 juni! Ons team heeft geprofiteerd van deze tijd om een grondige schoonmaak uit te voeren en we zijn meer dan klaar om u weer te verwelkomen.

Speciaal voor u hebben we adembenemende routes om in alle rust de mooie stad Brugge en omstreken te ontdekken alsook een paar leuke acties. Geniet van unieke promoties en maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf!

Bruneau by Maxime Maziers – Brussel

We zijn blij om de heropening van het restaurant aan te kondigen op woensdag 10 juni 2020 met nieuwe openingstijden: van woensdag tot en met zondag. Ontdek onze gloednieuwe brunch op zondag (lunchtijd). Alle details zijn te vinden op onze vernieuwde website. Wees gerust: we houden ons strikt aan de gezondheidsbescherming en de maatregelen op afstand. U kunt nu online uw tafel reserveren

Onze bezorgdienst zal niet verdwijnen. Ontdek onze nieuwe e-shop waar u onze menu’s, wijnen en champagnes online kunt bestellen. De online winkel zal alleen in het Frans beschikbaar zijn bij de lancering. Gratis levering in Brussel en in de buurt. 12€ in Waals-Brabant. Open en beschikbaar van woensdag tot zondag.

Le Vieux Saint Martin – Brussel

De drie restaurants van de familie Niels nl Au Vieux Saint Martin, Au Grand Forestier en Au Savoy openden opnieuw hun deuren. Alle nodige maatregelen werden genomen om de maximale veiligheid van onze ¬klanten en ons personeel te garanderen.

Net zoals vroeger kan u hier opnieuw genieten van een gezellige maaltijd met uw familie, vrienden of zakenrelaties.