MAYO:

Het nieuwe adres met een 100% Belgische sfeer

 

Aan zij wiens dagelijks leven als een goed geolied refrein lijkt te verlopen, Aan zij wiens lichtheid bijna vergeten lijkt te zijn, Aan zij wiens plezier lijkt op een verfrommelde ansichtkaart,

Aan jullie…

MAYO biedt een ruimte van vrijheid om van te genieten, Het goede en het eenvoudige om van te genieten, Gerechten en drankjes geïnspireerd en afkomstig uit onze streken, Muziek en goed humeur om ons in de stemming te brengen, En vooral, vooral… onthoud dat plezier niet zo ingewikkeld is!

Wat is MAYO concreet?

Het is in de eerste plaats een culinaire oase doordrenkt met goed humeur. Hier vind je kenmerkende Belgische gerechten, smaakvol en genereus! Van onze traditionele frieten tot een verscheidenheid aan kroketten en onze beroemde Vlaamse stoofpot, beloven wij u een zorgvuldig samengestelde keuken met lokale en ambachtelijke producten.

Het concept draait om het delen van maaltijden in alle eenvoud, zonder gedoe, met gulzigheid en in een vriendelijke en lichte sfeer. Een frietje, een biertje en een concert! Bij aankomst is er een ontvangst- en bestelzone waar u snel het aanbod van MAYO kunt bekijken. U kiest uw menu, bedient uzelf uit de open koelkasten, neemt plaats en u wordt geïnformeerd zodra uw plateau klaar is (voor u en uw tafel)! Zo eenvoudig is het!

En alsof dat nog niet genoeg is, zal live muziek uw avonden begeleiden, alleen, met vrienden of familie.

Onze ambitie?

Een ervaring bieden van delen zonder franje, zonder vooroordelen, waar alleen goede vibes het moment bepalen! De allereerste locatie opende op vrijdag 13 oktober aan de Grand’ Route 234 in 1620 Drogenbos. MAYO is 7 dagen per week geopend van 12.00 uur tot 14.30 uur en van 18.30 uur tot 23.00 uur.

Daarna volgt de opening van MAYO in de St. Gery Hallen in Brussel, vanaf November.

Hun foodtruck zal zich in de mooie seizoenen verplaatsen naar Belgische festivals,  om uw avonden op te vrolijken met goede Belgische vibes!

MAYO – Grand’ Route 234 in 1620 Drogenbos – 7 dagen per week geopend van 12.00 uur tot 14.30 uur en van 18.30 uur tot 23.00 uur.

@mayo_belgium