Mealhero en WW: exclusieve samenwerking

Mealhero en WW maken een gezonde levensstijl met een maaltijdbox mogelijk. Mealhero en WW bundelen de krachten en zo wordt de gezonde optie ook meteen de makkelijkste optie. Vanaf deze maand zijn verschillende WW-recepten beschikbaar in de Mealhero en WW-app zodat je op een eenvoudige manier kan werken aan een gezonde levensstijl.

UNIEK IN BELGIË

Mealhero is de enige foodbox in België die een samenwerking aangaat met een lifestyle- en voedingsprogramma. Doordat WW steeds op zoek is naar manieren om een gezonde levensstijl zo makkelijk mogelijk te maken, was de samenwerking met Mealhero een evidente keuze. Samen breiden ze het gamma van gezonde én makkelijk te bereiden maaltijden uit, een match made in heaven!

“Mealhero is een platform dat je kan helpen met de gezonde keuze, de makkelijke keuze te maken. Ik zie onze samenwerking met WW als een serieuze stap voorwaarts in het food platform dat we willen uitbouwen voor onze Mealheroes.” – Jeroen Spitaels, CEO Mealhero

Tover je favoriete gerecht op tafel met lijnvriendelijke ingrediënten:

Mealhero is ontstaan uit de noodzaak om een gezonde levensstijl te combineren met een drukke agenda. Mealhero is een foodbox vol gezonde en lekkere vriesverse maaltijden die je in een handomdraai kan klaarmaken met de slimme stomer. Door de samenwerking tussen Mealhero en WW wordt het nog makkelijker om een gezonde levensstijl aan te houden, ook als er weinig tijd om te koken is.

Olivier De Greve, General Manager WW Benelux – “WW inspireert gezonde gewoontes voor het echte leven voor iedereen. We zijn altijd op zoek naar relevante initiatieven die aansluiten bij een gezonde levensstijl. De propositie van Mealhero sluit hier heel mooi bij aan en daarom geloven wij in een succesvolle samenwerking.”

Ben je de enige persoon van je gezin die een WW-programma volgt? Geen probleem! Zonder moeite stel je een maaltijd samen. Bovendien worden aan de verschillende gerechten ook SmartPoints toegekend, zodat WW-members de gerechten gemakkelijk kunnen bijhouden in hun voedingsoverzicht in de WW-app. Binnen 25 minuten tover je een maaltijd op tafel voor het hele gezin waarbij jij geniet van een WW-maaltijd. Efficiëntie op z’n best!

Recepten op jouw maat :

Maandelijks staan er nieuwe recepten op het menu die Mealhero samenstelt met WW-diëtisten. Deze recepten passen perfect in een vooropgesteld WW-programma. Ontdek hieronder de eerste recepten waarvan je instant gaat watertanden!

Pad Thai met tofu en noodles ( Bestaat uit gemarineerde tofu + Japanse noodles + Pad Thai groenten) – SmartPoints: Groen: 10 – Blauw: 6 – Paars: 6

Kabeljauw met notenkorst ( Bestaat uit kabeljauw met notenkorst + bonenmix + erwtenpuree) SmartPoints: Groen: 11 – Blauw: 5 – Paars: 5

Gezonde volkoren pastaschotel ( Bestaat uit kippenblokjes + volkorenpasta + savooikool) SmartPoints: Groen: 8 – Blauw: 6 – Paars: 1