Meurisse 100% Belgische en biologische premiumchocolade nu te koop bij Delhaize

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, introduceert Meurisse zijn uitzonderlijke chocolade bij Delhaize. De twee historische Belgische bedrijven bundelen hun krachten om een uitzonderlijk product aan te bieden. Dankzij dit kwalitatieve distributienetwerk zullen de vernieuwde tabletten dus na meer dan tien jaar afwezigheid opnieuw in de rekken liggen.

Meurisse wil de tradities respecteren en tegelijk ook een actuele visie toevoegen. De chocolade wordt niet alleen gemaakt met cacaobonen die van één en dezelfde oorsprong zijn en geteeld worden met het oog op een positieve impact, maar ook met andere, zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten uit de biologische landbouw.

Vanaf midden maart 2021 zal de chocolade van Meurisse verkrijgbaar zijn in alle Belgische Delhaize- supermarkten. In het begin zullen de tabletten enkel in een selectie van het netwerk te vinden zijn, nadien in de AD’s, Proxy’s en Shop & Go’s.

“Als historische Belgische speler ligt het voor ons voor de hand om onze krachten te bundelen met een ander gerenommeerd Belgisch bedrijf als Meurisse. Ondersteuning bieden bij deze familiale herlancering kadert in onze wens om de lokale productie te ondersteunen,” verduidelijkt Xavier Piesvaux, CEO van Delhaize.

De chocolade wordt verkocht per tablet van 100g, aan een prijs van 3,95 euro, en met dit formaat kan je gemakkelijk de smaken kiezen die je echt eens wilt proeven – zoals bvb. de nieuwe smaak die binnenkort op de markt komt, « Pure chocolade met krokante cacaonibs ». Dit aanbod verschilt van de e-shop, waar je enkel discovery boxes met acht tabletten kan kopen.

Meurisse heeft ook enkele verpakkingen in een nieuw jasje gestoken, en deze vernieuwing weerspiegelt zowel de esthetische dynamiek van het merk als de premiumkwaliteit van zijn fairtrade en biologische chocolade. Alles is 100% recycleerbaar en ecologisch, zelfs de folie vanbinnen is composteerbaar.

8 Meurisse recepten zullen verkrijgbaar zijn bij Delhaize : RECIPE Nº1 • 73% cacao Pure chocolade uit Papoea-Nieuw-Guinea – RECIPE Nº2 • 73% cacao Pure chocolade met gekarameliseerde amandelen – RECIPE Nº3 • 73% cacao Pure chocolade met sinaasappel – RECIPE Nº4 • 73% cacao Pure chocolade met Himalaya zout – RECIPE Nº5 • 39% cacao Melkchocolade met karamel & zeezout – RECIPE Nº6 • 39% cacao Melkchocolade met geroosterde hazelnoten – RECIPE Nº7 • 39% cacao Melkchocolade met romige melk – NEW RECIPE Nº9 • 73% cacao Pure chocolade met krokante cacaonibs.