Michelingids België en Luxemburg

De bekendmaking van de selectie van de MICHELIN Gids België & Luxemburg 2022 wordt uitgesteld naar 23 mei

De nieuwe MICHELIN sterren voor België en Luxemburg worden op maandag 23 mei voorgesteld in het Théâtre Royal van Bergen. Omwille van de huidige gezondheidscrisis heeft MICHELIN besloten de Michelin Star Revelation 2022 voor België en Luxemburg, die oorspronkelijk gepland was op 21 februari, uit te stellen naar de maand mei.

Fysieke bijeenkomsten zijn onmogelijk gemaakt door de strikte  gezondheidsvoorschriften waaraan onze landen moeten voldoen. Door de MICHELIN Star Revelation Belux 2022 met 3 maanden uit te stellen, wil de MICHELIN Gids er alles aan doen om collega’s uit het vak samen te brengen voor een gezellige en hartelijke huldiging van de nieuwe MICHELIN sterren.

“Het afgelopen jaar was een uiterst moeilijk jaar voor de restaurantsector in de hele wereld. Ondanks de uitdagingen waarmee de professionals nog steeds worden geconfronteerd, waren onze teams onder de indruk van de inzet, de toewijding en de creativiteit van de chefs en hun teams, terwijl ze continu gastronomische hoogstandjes bleven leveren,” aldus Gwendal Poullennec, Internationaal Directeur van de MICHELIN Gids.

Om fijnproevers de meest recente en actuele aanbevelingen te kunnen geven, zal de editie 2022 van de MICHELIN Gids België en Luxemburg uitsluitend online beschikbaar zijn. De selectie kan zowel op onze website guide.michelin.com geraadpleegd worden als op de nieuwe app van de MICHELIN Gids die gratis te downloaden is op iOs en Android.