Mission Massala opent eindelijk restaurant in Brussel

Mission Masala strijkt neer aan Flagey… Het is zo ver, Mission Masala opent eindelijk een vestiging in Brussel. Vanaf het najaar kunnen Brusselaars genieten van de kleurrijke Indische keuken met urban coolness waarvoor het restaurant zo bekend is. Dit zal het derde restaurant zijn dat Tim en Pavan, uitbaters van Mission Masala, openen. Met een kersvers Mission Masala restaurant, dat hier zelfs een nieuwe naam krijgt, wordt het heerlijk tafelen in een aangepast concept dat voor Brussel nog meer op Indische barbecue en street grill zal inzetten. Het nieuwe pareltje opent aan Flagey en zal ook delivery en takeaway aanbieden.

Van restaurant tot dark kitchen in Antwerpen en Gent

Mission Masala Antwerpen en Gent werden eerder al gedoopt tot het walhalla voor Indian soulfood. In 2018 openden Tim en Pavan hun eerste restaurant in Antwerpen en na groot succes volgde in 2020 een tweede restaurant in Gent. Tijdens de lockdown begonnen beide restaurants met takeaway, én schakelde Mission Masala zelfs om naar een ghost kitchen concept in Antwerpen: Curry Club.

Door de introductie van een tijdelijke ghost kitchen in Brussel én een eenmalige takeaway collab met Old Boy konden Brusselaars al eens een eerste keer kennismaken met Mission Masala. Onze hoofdstad mag zich dit najaar verwachten aan een nieuw pareltje van Mission Masala waar foodies de sfeer van India kunnen opsnuiven, dat opent in de herfst aan Flagey.

Old Delhi in Brussel

Het nieuwste restaurant brengt de sfeer van Old Delhi’s Chandni Chowk bazaar de stad in. Levendige kleuren, streetstyle decor, heerlijke cocktails en een urban Indisch menu. Het nieuwe Mission Masala restaurant gaat een iets ander concept brengen dan de Antwerpse en Gentse restaurants, met een focus op vlammende barbecue en Indische street grill. Gasten wanen zich in Old Delhi, maar dan in hartje Brussel.

Delivery- en takeaway-ready!

Het nieuwe restaurant zal ook meteen delivery en takeaway aanbieden en voorziet daarvoor zelfs een aparte delivery/takeaway keuken in het restaurant, zodat zowel dine-in gasten als thuis-eters even snel en apart kunnen bediend worden.  Wie eens ‘not your usual indian’-smaken wil binnen halen, kan de gerechten ook vanaf het najaar bestellen via Uber Eats. Win-win voor de Brusselse Mission Masala fans.

Can’t wait? Voor Brusselaars die ongeduldig wachten op het nieuwe Mission Masala restaurant is er goed nieuws: het Indische soulfoodrestaurant is heel de zomer op pad met hun foodtruck en strijkt neer aan onder andere Core Festival, Couleur Café, en Paradise City, die zich allemaal in het Brusselse bevinden. Vas-y, Bruxelles! Ook op het grootste festival van ons land, Tomorrowland, zal je de foodtruck van Mission Masala vinden.

Indian lovestory

Het verhaal van Pavan en Tim, en dus ook van Mission Masala, begon bijna 17 jaar geleden, toen de twee elkaar leerden kennen op Laundry Day. De vonk sloeg over, en ze trouwden 9 jaar geleden volledig volgens de Sikh traditie. Dat de twee mekaar vonden, mag dan wel toeval geweest zijn, een match made in heaven was het zeker. Pavan werd geboren in Londen, waar ze opgroeide met haar Noord-Indische ouders. Van kleins af aan stond ze naast haar moeder in de keuken. Ze gaf er haar ogen de kost en al snel leerde ze de geheimen van de Indische keuken kennen. 17 jaar geleden kwam ze naar België, waar ze Tim leerde kennen. Tim stond mee aan de wieg van de Barrio Cantina foodtruckfestivals, is al 20 jaar dj als Timaxx en Turntable Dubbers en heeft een grondige verslaving aan spicy food.

Mission Masala veroverde in het verleden al de harten van foodies. Ze maakten eerst furore met hun foodtrucks, Mission Masala en Bombay BBQ, op verschillende festivals zoals Pukkelpop, Couleur Café, Paradise City, en Best Kept Secret. In 2018 waagden Tim en Pavan de stap naar een vaste stek in Antwerpen, én na een succesvol eerste restaurant openden ze een nieuwe Mission Masala in Gent.

Mission Masala werd in 2014 als foodtruck opgericht door Tim en Pavan. Ze openden na een aantal jaren van een succesvolle foodtruck, in 2018 hun eerste vaste locatie in Antwerpen. In 2020 verwelkomde Gent hun tweede restaurant. Tijdens de lockdown begon Mission Masala ook met takeaway en delivery, en startten ze een ghost kitchen concept in Antwerpen, genaamd Curry Club.

Brussel, you’re next!

www.missionmasala.be