Nu al het aperitief van de zomer

de nieuwe felroze Sarti Spritz

 

Kleur je apero roze met verrassende fruitige Italiaanse spritz

Vanaf nu kan je genieten van het gloednieuwe Italiaanse Sarti: “a Spritz with a fruity twist”. Deze nieuwe aanvulling in je barkast combineert een felroze kleur met een verfrissende fruitige smaak: Siciliaanse bloedsinaasappelen zorgen voor een zoete noot die perfect wordt aangevuld met fruitige aroma’s van passievrucht en mango. Als roze blikvanger is Sarti de perfecte partner voor jouw Italiaans aperitiefmomentje. Met zijn opvallende kleur wil Sarti aanmoedigen om ook zélf te durven opvallen en fearlessly jezelf te durven zijn. Klaar voor een zomer met een unieke felroze twist?

Pink is a state of mind

De boodschap achter Sarti is even mooi als de drank zelf: net zoals het Italiaanse aperitief niet onopgemerkt blijft dankzij de felroze kleur, wil het merk aanmoedigen om deze zomer ook zélf te durven opvallen. Sarti moedigt aan om je eigen unieke kenmerken te accepteren, vol zelfvertrouwen in het leven te staan en volledig jezelf te durven zijn. Volgens Sarti moet iedereen zijn eigen persoonlijkheid authentiek kunnen en durven uitdrukken. Hoe ‘ongewoon’ dat ook mag zijn.

Spritz it up

Sarti belichaamt naast onbevreesd jezelf durven zijn ook vooral de Italian way of living – gezellig en vrolijk – en is daarom ideaal voor een zomers aperitief moment. Zoete en fruitige tonen vullen elkaar mooi aan dankzij een perfect gebalanceerde mix van Siciliaanse bloedsinaasappels, passievrucht en mango.

Je geniet het meeste van Sarti in de vorm van een “Sarti Spritz”. Voor dit verfrissende recept combineer je simpelweg ijs, Prosecco, het Sarti aperitief met een scheutje bruiswater. Voeg een schijfje limoen toe als finishing touch en je hebt een heerlijke Sarti Spritz.

Sarti Spritz

Ingrediënten : IJsblokjes, 3 delen (9cl) Prosecco, 2 delen (6cl) Sarti, 1 deel (3cl)  bruiswater, Een schijfje limoen

Bereiding : Giet 9cl Prosecco en 6cl Sarti in een wijnglas gevuld met ijs. Voeg vervolgens een scheutje bruiswater toe, roer voorzichtig en garneer met een schijfje limoen.

Praktisch

Sarti is verkrijgbaar bij Carrefour voor €16,99. Ook in bars in de belangrijkste steden en in strandbars tijdens de zomer kan je de roze aperitief verkrijgen. Alcoholgehalte: 14%

Proost op een zomer vol fruitige, onconventionele en sprankelende Sarti momenten!