Ontdek het bio-gamma van Elvea

ELVEA, het Italiaanse tomatenmerk dat sinds 1885 volledig natuurlijk te werk gaat, lanceert de Bio Passata & Bio Cubes. De eerste producten binnen het biologische gamma zijn reeds verkrijgbaar in uw winkelpunt (Carrefour, Delhaize, Makro en Match).

100% BIO

ELVEA BIO maakt zijn intrede met de Bio Passata (gezeefde tomaten) en Bio Cubes. Biologische landbouw maakt een belangrijk deel uit van het ELVEA-engagement naar duurzaamheid en gezonde voeding. Bovendien beva­tten Elvea BIO Passata & Cubes geen toegevoegde suikers of zout.

Zoals alle andere ELVEA-producten zijn ook de Bio Passata & Bio Cubes 100% natuurlijk: vrij van bewaarmiddelen, kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen en GMO’s (genetisch gemodificeerde bestanddelen). Tevens is het volledige gamma gluten- en lactosevrij en vegan-friendly.

ELVEA Passata BIO zit in een handig formaatje van 340 gram, speciaal afgestemd aan de noden van de huidige consument en gezinssamenstelling. Adviesverkoopprijs: € 1,75 voor 340g

ELVEA Cubes BIO zit in een handig formaatje van 2×400 gram, speciaal afgestemd aan de noden van de huidige consument en gezinssamenstelling. Adviesverkoopprijs: € 2,79 voor 2x400g

Het heerlijke verhaal van ELVEA begon toen de Italiaanse gebroeders Luigi en Francesco Vitelli emigreerden en – uit een gemis van de Italiaanse keuken – star­tten met de import van Zuid-Italiaanse tomaten. Eenmaal terug in Italië bouwde Luigi Vitelli een tomatenfabriek, eerst nabij Portici en later in Angri, waar het ELVEA hoofdkantoor vandaag de dag nog steeds gevestigd is. Zo blijft ELVEA een feest uit Italië! Voor meer info: www.elvea1885.com

100% natuurlijk

Al vanaf het begin, sinds 1885, is ELVEA cento per cento Naturale. ELVEA is een authentiek Italiaans tomatenmerk dat alles voor de volle 100% doet. Wat het merk zo bijzonder maakt, is de combinatie van de warme Italiaanse zon en de rijke ondergrond waarop de tomaten groeien.

Om de tomaten volledig natuurlijk te behouden, worden ze na het oogsten binnen de 24 uur verwerkt. Daardoor behouden ze alle vitamines en smaak. Dankzij de pasteurisatie op de lijnen zijn conserveermiddelen niet nodig. Want voor ELVEA gaan gezond én lekker hand in hand.

100% transparant naar de consument

ELVEA gaat 100% natuurlijk te werk om pure en gezonde producten te garanderen. Het merk trekt deze – 100% natuurlijk – boodschap ook door naar consumenten dankzij transparante communicatie. Dat doet ELVEA door gebruik te maken van de FreeFrom.iDcard op de producten. De zogeheten FreeFrom.IDcard geeft de natuurlijke oorsprong van de ingrediënten weer. Zo kan de consument steeds weten wat er nu écht in de producten zit. Het merk engageert zich dus ten volle om transparant naar de consument, die bewust op zoek gaat naar gezonde en eerlijke voeding, te communiceren.

Bovendien hebben alle Elvea producten de Nutri-score pictogram op de verpakking. Wie bezig is met gezonde voeding, ondervindt vaak dat het niet eenvoudig is om in de supermarkt de weg naar de juiste producten te vinden. De nutri-score vergemakkelijkt dit. De score van een product wordt weergegeven aan de hand van vijf le­ers en bijhorende kleuren van A (beste score; groene kleur) tot E (slechtste score; rode kleur). 47 van de 48 producten uit het rijke ELVEA-gamma hebben een nutri-score A, behalve de Pomo e Legumi (score C).