Opening all-day bakkerij op luchthaven Brussel

AUTOGRILL EN LE PAIN QUOTIDIEN ONDERTEKENEN OVEREENKOMST, OPENING ALL DAY BAKKERIJ OP LUCHTHAVEN BRUSSEL WORDT EERSTE MIJLPAAL IN SAMENWERKING

Autogrill, de toonaangevende wereldwijde operator in food & beveragediensten voor reizigers, en Le Pain Quotidien, het Belgische bakkerij-en-restaurantconcept, kondigen aan een overeenkomst te hebben getekend. Het eerste resultaat van hun samenwerking zal de opening zijn van een All Day Bakery in de nieuwe vertrekhal van Brussels Airport in Zaventem op 1 juli. In de traditionele bakkerij en restaurant met bediening aan tafel, zal plaats zijn voor 150 gasten. De gehaaste reiziger kan echter terecht bij de Grab & Go. De vestiging werft momenteel mensen aan.

“We zijn verheugd dat we dit iconische Belgische merk op Brussels Airport kunnen introduceren, net bij de start van de zomervakantie. Le Pain Quotidien heeft een grote merkbekendheid onder Belgische passagiers, maar geniet met hun 150 vestigingen buiten BelgiĆ« ook een bekendheid onder internationale reizigers. De opening van het restaurant betekent niet alleen een snelle service voor de reiziger, maar ook een kwaliteitsbakkerij voor de hele gemeenschap op de luchthaven en catering voor de bedrijven op en rond de luchthavensite. We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die zin hebben om in de nieuwste Le Pain Quotidien te werken en hebben er alle vertrouwen in dat het best mogelijke team voor onze klanten zal klaarstaan,” zegt Stan Monheim, COO Rest van Europa bij Autogrill.

“In de nieuwe locatie op Brussels Airport kan iedereen terecht: reizigers die hun vlucht moeten halen en mensen die in alle rust bediend willen worden aan tafel. Dankzij de vlotte samenwerking met Autogrill, hun operationele knowhow en hun gevestigde positie als vertrouwde partner voor reizigers, kunnen we dit bieden aan de bezoekers van Brussels Airport,” zegt Annick van Overstraeten, CEO van Le Pain Quotidien.

De nieuwe locatie Le Pain Quotidien op Brussels Airport opent op 1 juli 2022 en is centraal gelegen in de vertrekhal, voor het binnengaan van de veiligheidscontrole.