Pan Pacific hotels verruimt Australische voetafdruk

Pan Pacific Hotels Group kondigt de uitbreiding van zijn voetafdruk in Australië aan met de ondertekening van PARKROYAL Monash Melbourne. Het hotel wordt geopend in april 2021 en maakt deel uit van M-City Monash, de grootste gemengde ontwikkeling die als “ministad” wordt aangeduid en dient als nieuwe toegangspoort tot de South East Growth Corridor van Melbourne.

PARKROYAL Monash Melbourne is gunstig gelegen in het centrum van het onderwijs, de geneeskunde, het onderzoek en de wetenschap en ligt in de directe nabijheid van de Clayton Campus van de Universiteit van Monash, het Medisch Centrum van Monash en CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation). Als onderdeel van de ontwikkeling van M-City, eigendom van en ontwikkeld door de Schiavello Group, krijgen de gasten toegang tot meer dan 60 winkels, o.m. een bioscoop, een supermarkt, eetgelegenheden en speciaalzaken.

PARKROYAL Monash Melbourne omarmt de lifestyle-trend van live-work-play en biedt een community-based woonconcept met een natuurlijk daglichtrestaurant en een bar als aanvulling op de aangrenzende ontmoetingsruimtes. Het hotel biedt een gewenste “derde plaats” voor onze gasten in dit nieuwe sociale centrum. De keuze aan 250 kamers en suites biedt een verbinding met de lokale cultuur met aardse texturen en tinten die doen denken aan het Australische landschap. Voor wellness-ervaringen kunnen de gasten genieten van het buitenzwembad omgeven door tuinen en het 24-uurs fitnesscentrum. Het hotel beschikt voor zakelijke bijeenkomsten, seminars, bedrijfsdiners en bruiloften, over een scala aan ruimten voor meetings en evenementen, waaronder de balzaal, 375m², die plaats biedt aan ruim 210 personen.

“M-City is een van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen in Victoria, een bruisende miniatuurstad op zich die eersteklas kantoor-, woon-, winkel-, entertainment- en hotelaccommodatie biedt. Samenwerken met Pan Pacific Hotels Group betekent het brengen van de juiste expertise in gastvrijheid met een grote synergie met deze ontwikkeling”, aldus Peter Schiavello, Managing Director van Schiavello Group.

“We zijn vereerd om partner te zijn van Schiavello Group in deze prestigieuze ontwikkeling,” zegt Choe Peng Sum, Chief Executive Officer, Pan Pacific Hotels Group. “Op dit moment heeft Pan Pacific Hotels Group vijf panden in Melbourne, Sydney en Perth. Met meer dan 15 jaar marktkennis kunnen we een operationele uitmuntendheid en commercieel succes voor het hotel leveren. “.

De toevoeging van PARKROYAL Monash Melbourne onderstreept het vaste voornemen van de Pan Pacific Hotels Group om zijn aanwezigheid in Australië te versterken en zijn voetafdruk in de regio Azië-Pacific en daarbuiten te vergroten.