Pascale Naessens gerechten bestellen via Deliveroo? Dat kan dankzij Casper

Eet je graag gevarieerd en gezond, maar heb je niet altijd de tijd om zelf te koken? Goed nieuws! Vanaf vandaag kan je via Deliveroo lekkere en gezonde gerechten van Pascale Naessens bestellen die door het nieuwe Gentse food-concept Casper worden bereid.

Vanaf vandaag kunnen Gentenaars en Antwerpenaren de pure en gezonde gerechten van Pascale Naessens bestellen via Deliveroo. De gerechten worden bereid door het nieuwe Gentse food-concept Casper, die vervolgens via Deliveroo besteld kunnen worden.

Pascale Naessens is verheugd met de samenwerking en zegt: “Ik ben bijzonder enthousiast over de samenwerking met Casper en Deliveroo. Eindelijk kunnen mensen die willen genieten van mijn gezonde recepten en geen tijd hebben om te koken ze gewoon bestellen, wanneer ze willen en waar ze willen. Thuis of op kantoor, samen met vrienden, we brengen ze naar jou. We begonnen in Antwerpen en nadien volgen nog andere steden.”

Dankzij deze samenwerking biedt Deliveroo de mogelijkheid om gezonde maaltijden te bestellen waar en wanneer je maar wilt. Deliveroo zag eerder al de vraag naar gezonde voeding toenemen. Zo zagen gezonde restaurants tijdens de COVID periode hun verkoop met 23% stijgen. Met dit nieuwe aanbod speelt Deliveroo hier opnieuw goed op in.

Rodolphe Van Nuffel van Deliveroo is zeer enthousiast: “Doorheen deze moeilijk periode hebben we het mogelijk gemaakt voor de Vlaming om het thuis lekker gezellig te maken. Het is dan ook uitstekend nieuws dat de dappere Deliveroo koeriers voortaan ook de gezonde gerechten van Pascale Naessens contactloos van de keukens van Casper tot bij de mensen thuis brengen.”

Benieuwd naar welke gerechten je kan bestellen via Deliveroo.be in Antwerpen en Gent?

Hieronder alvast een voorproevertje:

Carpaccio van vijgen met feta: Een frisse zomerse salade vol mineralen en vezels die goed zijn voor hart en bloedvaten.

Gebakken haloumi met groene asperges: pure smaken die tot zijn recht komen in dit heerlijke gerecht

Lasagne van courgette en aubergine : Een heerlijke ovenschotel die je zonder schuldgevoel kan eten