Pistolet Original … een nieuwe gastchef!

Voor de ondertussen traditionele seizoenafspraak bij Pistolet Original vraagt Valérie Lepla telkenmale een andere van haar favoriete chefs,  het typisch Belgisch broodje op zijn manier te interpreteren….

Na Lionel Rigolet, Stefan Jacobs, Gerald Watelet, Giovanni Bruno, Christophe Hardiquest,  Sofie Dumont en David Martin, serveert Pistolet Original vanaf 23 april “The Butcher”s Pistolet”, een creatie van sterrenslager Hendrik Dierendonck.

Hendrik en Valérie is eigenlijk een lang verhaal, een ontmoeting tussen twee gedreven fijnproevers die beslist geen toeval is. Hij is een authentieke ambachtelijke slager, zij is een ondernemer die volop gaat voor 100% Belgische gastronomie. Samen delen ze een voorkeur voor alles wat lekker is en allebei zijn ze zeer veeleisend wat betreft de kwaliteit van de seizoenproducten van eigen bodem.

Voor de lente/zomer 2018 bedacht Hendrik Dierendonck een broodje op basis van rundscopa (bereid en geaffineerd op de wijze van Dierendonck), venkel, verse kaas en enkele van zijn geheime ingrediënten.

The Butcher’s Pistolet kost 7.5€ en is verkrijgbaar vanaf 23 april.

Pistolet Original – Zavel – Joseph Stevensstraat 24-26 – 1000 Brussel, van maandag tot vrijdag van 10 tot 16 uur, weekend en feestdagen van 11 tot 18 uur. Pistolet Original – Galerijen – Beenhouwersstraat 44 -1000 Brussel – dagelijks van 11 tot 16 uur.