Proef Meurisse’s nieuwste creaties

Anderhalf jaar na de relaunch brengt het merk zijn smaken in een handige on-the-go reep. Eind september 2020, blazen de broers Henry en Clement Van Vyve, de achter-achter- achterkleinzonen van A. Meurisse, nieuw leven in het oudste chocolademerk van België en maken van Meurisse opnieuw chocolade met een eigen karakter. Vanaf deze lente mikt Meurisse op de nostalgici die de legendarische repen nog kennen uit hun jeugd, maar net zo goed op chocoladeliefhebbers tijdens road trips en summer getaways.

Het exclusieve chocolademerk lanceert nu 5 repen waarvan twee met nieuwe recepten. Met hun signature kwaliteit kan je nu genieten van de chocolade waar je ook bent. Niet onbelangrijk: de bewuste consument op zoek naar bio & Fairtrade chocolade komt aan zijn trekken met deze Meurisse reep. Meurisse zet zich ook voor zijn nieuwe & toekomstige launches in voor het maken van 100% verantwoorde chocolade.

De nieuwste smaken variëren van Meurisse klassiekers zoals de Dark Himalayan Salt en Milk Roasted Haselnuts en 2 nieuwe onweerstaanbare recepten zoals de Dark Hazelnut Praliné & Milk Extra Praliné.

De 5 recepten: Dark Hazelnut Praliné : Een pure chocoladereep met een pralinékern. Milk Extra Praliné ​ : De unieke Meurisse melkchocoldade in combinatie met éxtra praliné. Milk Roasted Hazelnuts: Een heerlijke mix van melkchocolade en geroosterde hazelnoten. Dark Himalayan Salt : Een Meurisse klassieker en zeer geliefde smaak binnen het gamma. Milk Caramel & Sea Salt : Het zout kantje van deze chocoladereep brengt de smaken van karamel en melkchocolade tot een hoogtepunt.

Vind de gloednieuwe on-the-go repen vanaf nu in de betere delipunten of je dichtsbijzijnde Delhaize. Je kan ze vinden voor 2,2 euro per chocoladereep van 45g en online op meurisse.com

In 1845 start A. Meurisse zijn eigen chocolademerk en bouwt enkele jaren later de eerste belgische chocoladefabriek op het Damplein in Antwerpen. De man weet van zaken en Meurisse krijgt hele generaties verknocht aan zijn repen. Na een decennia van de markt verdwenen, wordt het oudste Belgische chocolademerk dit najaar geherlanceerd door de broers Henry en Clement Van Vyve, achterkleinzonen van de stichter. Ze combineren de kwaliteit van echte Belgische chocolade met gedurfde smaken en een duurzame, ethische aanpak.