RestoDays sterreneditie opnieuw terug in juni!

Voor de 6e keer, zal de sterreneditie van de RestoDays uw smaakpapillen prikkelen tijdens de volgende editie van 16 tot en met 25 juni. Een unieke kans om een gastronomisch restaurant te ontdekken of herbezoeken voor een voordelige prijs!

Op het menu: meer dan 50 restaurants, allemaal met één ster (of meer) of een classificatie van een minimum van 13/20 in de Gault&Millau-gids. Een niet te missen evenement, gesponsord door Badoit, dat voor iedereen toegankelijk is en in heel het land doorgaat. Of je nu zin hebt in een 3- gangen lunch of een diner, deze aanbieding kan niemand afslaan.

De prijs voor een lunch zal € 33 bedragen en voor een diner € 40, in een restaurant met een quotatie van 13 of 14/20 in de Gault&Millau. Voor restaurants vanaf 15/20 in de Gault&Millau of 1 sterrenzaken, zal je € 39 voor de lunch betalen en € 46 voor een diner. Zin om de ultieme gastronomie te ontdekken? Neem plaats aan een tafel met 2 Michelinsterren et ontdek een lunch aan € 54 of een diner aan € 61.

In het  aanbod enkele grote namen uit de culinaire gastronomie zoals ‘ De Pastorale’ of ‘L’hostellerie St. Nicolas, beide met twee sterren benoemd. Onder de restaurants met 1 Michelin ster ontdekken we onder andere  Michel te Groot-Bijgaarden, Pouic Pouic nabij La Louvière en  Kommilfoo gelegen in het centrum van Antwerpen.

De opening van de reservaties gaan van start maandag 12 juni 2017 en voor Resto.be-leden vanaf vrijdag 9 juni in avant-première. De eerste in rij, zullen het eerste worden bediend. De lijst met deelnemende restaurants is reeds beschikbaar op www.restodays.be/restaurant/list

De RestoDays in het kort samengevat…

RestoDays sterreneditie, gastronomische dagen aan een spotprijs: 6de editie. Meer dan 50 deelnemende restaurants in België waaronder bijna 15 sterrenzaken en bijna 20 met een score van minstens 15/20 in de GaultMillau-gids. Deze 6de editie loopt van vrijdag 16 juni tot en met zondag 25 juni 2017.

Basisprijs voor een driegangenmenu : 33€ lunch – 40€ diner – Gault&Millau 13 of 14/20; 39€ lunch – 46€ diner – Gault&Millau vanaf 15/20 of 1 Michelin ster en 54€ lunch – 61€ diner- 2 Michelin sterren.

Online reserveren kan vanaf maandag 12 juni via www.restodays.be. Voor Resto.be-leden zijn de online reserveringen mogelijk vanaf vrijdag 9 juni.

De RestoDays zijn een initiatief van Resto.be, de grootste restaurantwebsite van België, en Tablebooker, de meest populaire Belgische website voor online reservatie van restaurants.