Roland Debuyst presenteert Likoké chefs burger by Piet Huysentruyt

In de oude brasserie Van Dyck, gelegen aan de Parklaan en grenzend aan het Kerkplein van Zaventem, stelt Alfons in alle eenvoud zijn kleine broertje voor, een mooi assortiment van kwaliteitsburgers.

Het gekozen pand vergaarde in een recent verleden grote bekendheid bij de inwoners van Zaventem en was eveneens bijzonder populair. Topchef Roland Debuyst, die ook al brasserie Mariadal en restaurant Orange in de luchthavengemeente uitbaat, opent zijn nieuwe zaak in het prachtige en goed gelegen gebouw.

ALFONS gaat al je zintuigen opwekken !

Ontdek en proef de BURGERNOMIE, een assortiment van kwaliteitsvolle gerechten. ‘s Middags en ‘s avonds zullen de klanten er van hamburgers kunnen smullen, in de namiddag is het restaurant een moderne tearoom met pannenkoeken, wafels en roomijs.”

De nieuwste creatie, de Likoké chef’s burger by sterrenchef Piet Huysentruyt is slechts beperkt beschikbaar en wordt tot 16 oktober geserveerd. Een uitgelezen moment om van een unieke creatie te genieten. Burgerkenner en initiatiefnemer Ronald Debuyst is alvast meer dan verliefd op deze creatie

De keuken van AlfonsBurger is geopend van 11.30 tot 22:00u met afternoon tea tussen 14:30 tot 18.00u. AlfonsBurger is gesloten op zondag.