Simply Chocolate proteïnebars

De eerste écht lekkere proteïnerepen als beloning voor je workout

De lente hangt al in de lucht en met de lente ook de hoop op mooier weer én een bijhorend summerproof lichaam. Werk aan de winkel dus! En of je nu gaat spinnen, tennissen, lopen of aan yoga doet, elke inspanning verdient een beloning. Een lékkere beloning. Wie nu spontaan denkt dat de begrippen “proteïnebars” en “lekker” niet samengaan, die heeft nog niet kennisgemaakt met de repen van Simply Chocolate. Natuurlijk, eerlijk én een heerlijke bron van energie: hier zijn Rich Arnold, Speedy Tom en Fit Fiona!

All natural, naturally

De Simply Chocolate repen zijn rijk aan proteïnen, glutenvrij én vrij van artificiële smaakversterkers en zoetstoffen. Ze bevatten 20 tot 23% proteïnen, afhankelijk van de variant. Na een workout dragen ze bij aan een snel herstel en houden ze het energieniveau van je lichaam op peil.

De doorsnee proteïnereep durft al eens aan de taaie, droge kant te zijn, maar – verrassing! – dat geldt niet voor de repen van Simply Chocolate. Die zitten barstensvol lekkere, natuurlijke ingrediënten die ook nog eens omhuld zijn door premium donkere chocolade. Dankzij de samenwerking met Cocoa Horizons krijgen de cacaoboeren voor hun chocolade bovendien een eerlijk loon. En zo smaakt je reep nóg beter!

Rich Arnold

Geen artificiële zoetstof kan de natuurlijke zoetheid van dadel benaderen, en dus liet Simply Chocolate de artificële zoetstoffen volledig achterwege. Rich Arnold is een smakelijke bron van energie dankzij een rijkdom aan dadels, pindanoten, proteïnen, karamel én een hemels laagje premium chocolade.

Speedy Tom

Onder het laagje premium chocolade schuilt een heerlijke energiereep met cacao, açaibessen en passievrucht. Speedy? Omdat je na deze niet meer bij te benen bent.

Fit Fiona

Vergeet Jane Fonda, hier is Fit Fiona. Een explosie van antioxidanten en energie die zich direct vertaalt in je aerobics- en andere prestaties! Deze reep kan je omschrijven als een harmonieuze mix van proteïnen en heerlijke rode vruchten. Het laagje donkere chocolade brengt de smaak precies in balans.

De Simply Chocolate proteïnerepen zijn te koop bij Colruyt. Aanbevolen verkoopprijs € 2,25