Smart Toys & Games breidt uit: welkom True Balance

Met trots vervoegt True Balance het gamma van Smart Toys & Games! Met oog op het stimuleren van focus, concentratie en fijne motoriek, biedt True Balance stimulerende coördinatiespelen aan voor jong en oud.

True Balance is ontworpen en ontwikkeld in Denemarken in samenwerking met een team van gespecialiseerde arbeidsgeneeskundigen en ergo- en fysiotherapeuten. True Balance biedt een gamma aan van onvoorspelbare en leuke coördinatie- en focus spellen voor kinderen en volwassenen. Bovendien focust True Balance op essentiële STEM-kenmerken. De spelletjes helpen om fijne motoriek en hand-oog coördinatie te verbeteren, concentratie te verhogen en een sterk kritisch denkvermogen te ontwikkelen.

Hoe speel je True Balance?

1.Pak de handgreep vast en laat de schijven van je lichaam wegvallen

2.Beweeg je pols en probeer zo de schijven op één lijn te plaatsen

3.Je wint als alle schijven op één lijn staan! Probeer het daarna met je andere hand…

4.Zin in een extra uitdaging? Probeer om de True Balance ondersteboven te houden…

Ontdek het gamma van True Balance!

Kan jij de magnetische, onafhankelijke roterende schijven op één lijn plaatsen? Het onvoorspelbare creëert een nieuwe probleemoplossende ervaring bij elke poging. De grote varianten True Balance Compact en True Balance Original bestaan uit 8 schijven en de kleine variant True Balance Mini bestaat uit 6 schijven.

True Balance Mini : Vanaf 6 jaar – Aanbevolen verkoopprijs: €14,99

True Balance Compact : Vanaf 8 jaar – Aanbevolen verkoopprijs: €19,99

True Balance Original : Vanaf 8 jaar – Aanbevolen verkoopprijs: €24,99