Snelle snack meets trage suikers : Xavies’ lanceert Granola Bites

Achter de PC, in de wagen of tussen twee afspraken door snel een tussendoortje (of zeventien) naar binnen spelen, wie doet het niet? Helaas behoort de snelle hap meestal niet tot de meest gezonde voedselcategorie en jaagt hij je dagelijkse suiker-, zout- en vetinname vlot de hoogte in. Xavies’, de Belgische ambachtelijke granolalieveling, introduceert granola nu ook in de snack-afdeling in de vorm van knapperige koekjes, de Granola Bites.

Bits ’n bites met hazelnoot en cacao nibs, pecan en gember of amandel en kokos

Granola is de perfecte energieleverancier voor je lichaam, op elk moment van de dag. En nu het Belgische ambachtelijke granolalabel Xavies’ de Granola Bites lanceert, heb je geen enkel excuus meer om naar een ongezonde snack te grijpen. Daa-aaag snelle suikers!

De gloednieuwe ambachtelijke koekjes zijn heerlijk krokant geroosterd en slechts gezoet met agavesiroop. Drie heerlijke varianten vormen het perfecte tussendoortje :

De granola bites met hazelnoot en cacaonibs verleiden de chocoladeliefhebber met een lichte cacaotoets. 150g, € 4,60

De Pecan en gember Granola Bites zorgen voor een subtiele exotische noot dankzij een vleugje gember. 150g, € 5,00

De Amandel & Kokos bites voeren je smaakpapillen mee naar tropische oorden en stillen je grootste honger met een portie gezonde vezels. 150g, € 4,60