Taste Pop-up Duisburg

Na veel meten en rekenen stelt chef Bart Tastenhoye, restaurant Taste in Leuven, vast dat door toepassing van de nieuwe richtlijnen in Leuven erg veel plaats verloren gaat waardoor het niet verstandig zijn om open te doen. Sinds de coronacrisis konden de klanten evenwel maaltijden bestellen en in Chalet Taste in Duisburg afhalen.

Hij heeft hier ondertussen evenwel een pop-up concept uitgewerkt dat werd goedgekeurd zodat zijn team terug aan het werk kan en men ook gasten kan ontvangen. Weliswaar in een HEEL ander concept dan het restaurant in Leuven.

Chalet Taste ligt in Duisburg, deelgemeente van Tervuren. Aan de rand van het imposante Zoniënwoud. Het buitenconcept, volop in het groen start vanaf 12 juni en dit voor de zomerperiode, gasten kunnen op deze manier niet alleen genieten van een leuke gastronomische pauze, maar evenzeer van een prachtige natuur. Op de website www.chalettaste.be vind je allee gegevens terug: menu en openingsuren alsook reservatiesysteem.

Reservaties voor Leuven zullen dus de komende maanden tot onze grote spijt wegvallen. Tenzij jullie nieuwsgierig zijn naar onze POP UP. Dan kunnen we met veel plezier jullie reservatie verplaatsen naar Chalet Taste. De geschenkbonnen voor Leuven zijn ook geldig voor onze POP UP alsook de voorschotten die reeds betaald waren voor Leuven kunnen ook in dit concept gebruikt worden.

De nieuwe situatie biedt voorlopig de beste oplossing voor onze zaak, ons personeel en uw veiligheid. Aangezien de buiten/boslucht minder risico’s oplevert biedt Chalet Taste een uniek ‘buitenconcept’ in de POP UP worden de gasten enkel op het terras en in de tuin ontvangen, waar meer dan 1,50m kan gerespecteerd worden.